به گزارش بامداد سهشنبه ایرنا، الکسی چپا در گفت و گو با پایگاه خبری روسی «لنتا» افزود: روسیه از دهه ۷۰ تحت تحریم های ایالات متحده بوده است و هیچ کس این تحریم ها را تا آخر لغو نخواهد کرد.
وی اظهار داشت: در حال حاضر یک فرآیند پرتنش برای تهیه یک توافقنامه صلح (در مناقشه اوکراین) در جریان است و این اقدامات تند واشنگتن، نمود دیگری از تصمیمات سیاسی ترامپ است.
این قانونگذار روس معتقد است:البته انتظار اقدام دیگری از سوی ترامپ غیرممکن بود، زیرا قبل از توافق صلح، اتخاذ تصمیمی متفاوت باعث هجوم حملات به ترامپ می شد و در عین حال بر نتیجه نهایی توافق تأثیر می گذاشت. این برای ما بدتر بود.
چپا خاطرنشان کرد: روسیه باید با آرامش کامل و بدون واکنش های تند به تمدید تحریم ها نگاه کند.
وی افزود: ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه، به طور واضح سیاست خارجی را هدایت و اوضاع را ارزیابی می کند، بنابراین روسیه به پیروی از برنامه خود بر اساس منافع دولت ادامه خواهد داد.
به گزارش ایرنا، پیش از این، رئیس جمهور آمریکا با امضای یک فرمان اجرایی, بسته تحریم های ضد روسیه که توسط جو بایدن رئیس جمهور سابق این کشور اعمال شده بود را به مدت یک سال تمدید کرد.
دولت بایدن در تاریخ ۱۵ آوریل ۲۰۲۱ یا ۲۶ فروردین ۱۴۰۰, فرمان اجرایی ۱۴۰۲۴ را صادر کرد که بر اساس آن افراد و نهادهای روسی متهم به شرکت در فعالیتهای سایبری علیه آمریکا، تلاش برای تضعیف برگزاری انتخابات در آمریکا و سایر کشورها، تلاش برای آسیب رساندن یا کشتن شهروندان آمریکایی و اقدامات مالی ممنوعه تحریم می شدند.
دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین پیشازاین تأکید کرد که روسیه تمام تحریم های اعمال شده بر این کشور را غیرقانونی می داند و انتظار دارد که آنها لغو شوند.
رئیسجمهور روسیه ۲۸ اسفندماه ۱۴۰۳ در سخنانی گفت: بنا بر اعلام وزارت دارایی این کشور، غرب از فوریه ۲۰۲۲ ( اسفند ۱۴۰۰ همزمان با زمان آغاز عملیات ویژه نظامی در اوکراین) تاکنون ۲۸ هزار و ۵۹۵ تحریم علیه اشخاص حقیقی و حقوقی روسیه اعمال کرده است.
ولادیمیر پوتین در کنگره اتحادیه صنعتگران و کارآفرینان روسیه افزود: تحریمها اقداماتی موقت یا هدفمند نیستند بلکه در واقع ساز و کاری برای فشار استراتژیک سیستماتیک بر روسیه هستند.
وی در عین حال تصریح کرد: تحریم های ضد روسیه به کاتالیزوری (تسهیلگری) برای تغییرات مثبت در اقتصاد این کشور از جمله در بخش مالی تبدیل شده است.
نظر شما