به گزارش خبرنگار تئاتر ایرنا از مشاور رسانهای پروژه، دور دوم اجرای نمایش «منگی» به نویسندگی و کارگردانی محمدامین سعدی از ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ در سالن تئاتر هامون روی صحنه رفته است. این نمایش در پایان هفته جاری و در روزهای ۲۸ و ۲۹ فروردین در سانس ۱۸ و ۱۹:۳۰ روی صحنه میرود.
تهیهکنندگی این اثر نمایشی بر عهده سمیه پناهی مجری طرح آن آکادمی فرهنگی هنری ویشا است.
نمایش «منگی» اقتباسی از رمان منگی نوشته ژوئل اگلوف و ترجمه اصغر نوری و ادبیات نمایشی فرانسه است که در مکانی غیرمعمول، میان خانه و کشتارگاه مردی جوان و مجرد در کنار مادربزرگ بدخلقش روزگار میگذارند.
این اثر نمایشی به شیوه بیناسبکی کارگردانی شده است و در فضای پستمدرن روایت میشود.
تک بازیگر این اثر فردین رحمانپور است و سحر قاسمی بهعنوان بازیگر فرم و سایه در نمایش «منگی» حضور دارد.
دور اول اجرای این نمایش آبان و آذرماه ۱۴۰۳ با استقبال مخاطبان روی صحنه رفت. این اثر نمایشی همچنین کاندیدای بخشهای طراحی گریم، طراحی لباس، بازیگری مرد و کارگردانی در چهلوسومین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر بود.
پوستر تازه نمایش «ذرات آشوب» رونمایی شد
جدیدترین پوستر نمایش «ذرات آشوب» به نویسندگی و کارگردانی ابراهیم پشتکوهی، با طراحی پیمان طاهریپور رونمایی شد. نمایش «ذرات آشوب» از هفتم فروردینماه ۱۴۰۴ ساعت ۱۹ در سالن اصلی مجموعه تئاتر شهر روی صحنه رفته است.
در این پروژه نمایشی محمد قدس بهعنوان مشاور تهیه و تولید و عسل کلاکی مدیر پروژه و برنامهریز، ابراهیم پشتکوهی را همراهی میکنند.
جدیدترین پوستر این اثر نمایشی با طراحی پیمان طاهریپور و عکسهای اسوه ثمری منتشر شد.
بازیگران (به ترتیب ورود به صحنه) عبارتند از: گاتا عابدی، امیرحسین شامبیاتی، سپهر محمودی، متین مکاریمقدم، یاشار نادری، مهدی حسینینیا، محسن زرآبادیپور، پژمان برزگر، رضا آرامش، پوریا ریحانی، پدرام زمانی، ارسلان قاسمی، امیرعباس حیدری، سام جان ملکی، ماهور لطفی، علی مهربان، جواد یحیوی، گندم احمدی، خیام حسینی، سوگند دیانی، احلام سلمانی، مینا ترکمن، حلما سمرقندی، طاها داورزنی، رویا جاویدنیا و آرش ظلیپور هستند.
نمایش «ذرات آشوب» پرترهای از دلاوری و پردلی مردم محجوب جزیره هرمز برای بیرون راندن اشغالگران پرتغالی را به تصویر میکشد که نشاندهنده عظمت روح ایرانی و جنگاوری آنها برای دفاع از میهنشان است.
این اثر نمایشی در چهلوسومین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر تنها دو شب روی صحنه رفت که با استقبال مخاطبان و هنردوستان مواجه شد. در بخشی از خلاصه داستان این نمایش آمده است: «برای کشتیهای بیلنگر، موجها تصمیم میگیرند؛ من سیزده هزار رگم به این سرزمین عاشق است.»
جلسه نقد و بررسی «دردنوشان» به نقطه صفر صحنه میرسد
«هزار و یک شب شهرزاد» نقطه صفر صحنه را با همکاری رادیو نمایش در جلسه نقد و بررسی نمایش «دردنوشان» تولید میکند.
نمایش «دردنوشان» روز چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ ساعت ۲۰:۰۰ در سالن شماره ۱ پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه میرود و پس از آن جلسه نقد و بررسی اثر ساعت ۲۱:۳۰ با حضور حمید مولانا (مجری-کارشناس)، احمد محیط طباطبایی (جامعه شناس و تاریخ دان و رییس ایکوم ایران)، اردشیر صالح پور (نویسنده، نمایشنامه نویس و پژوهشگر هنرهای نمایشی)، علی اکبر زین العابدین (نویسنده، جستارنویس و روان شناس بالینی) و عمار تفتی (نویسنده، طراح و کارگردان) در این سالن برگزار میشود.
رادیو نمایش در نخستین همکاری با هزار و یک شب شهرزاد «نقطه صفر صحنه» را تولید میکند که به صورت فایل صوتی از برنامههای پادگیر قابل دریافت است.
«دردنوشان»، سال ۱۴۰۲ در تماشاخانه ایرانشهر، مهرماه ۱۴۰۳ در خانه نمایش دا و از آبان همان سال تا نوروز ۱۴۰۴ در فرهنگسرای نیاوران با استقبال چشمگیر مخاطبان به روی صحنه رفته است و پس از آن از ۵ فروردین ۱۴۰۴ تاکنون در سالن شماره ۲ پردیس تئاتر شهرزاد روی صحنه میرود.
در خلاصه سایکودرام «دردنوشان» آمده است: همه ما در طول زندگیمان خاطراتی را پس پشت میگذاریم که در سطح روانی و عاطفی به آن وقایع گره میخوریم و این گرهها در گذر زمان خواهی نخواهی بر انتخاب هایمان اثر میگذارند. آیا ما میتوانیم این گرهها را بگشاییم و برای همیشه از بند آنها آزاد و رها شویم؟
«نوشتن بر مرز باریک نیاز» تا سیام فروردین روی صحنه است
نمایش «نوشتن بر مرز باریک نیاز» به نویسندگی ابوالفضل بلغندر و کارگردانی مهدی رکنی از روز جمعه (۱۵ فروردین) هر شب ساعت ۲۰ در سالن شماره یک در تماشاخانه هما روی صحنه رفته است.
مهدی رکنی، آرزو کریمی زند و سعیده صالحی در این اثر به ایفای نقش میپردازند. علاوه بر این، دلارام راضیان و پویان جناتی نیز به عنوان خواننده در این پروژه حضور دارند.
در خلاصه داستان «نوشتن بر مرز باریک نیاز» آمده است: انسان بودن سخت ترین رویاییست که یک حیوان میتواند آرزویش را داشته باشد.
جوانی که علاقمند به نویسندگیست برای امرار معاش خود و خواهر و برادرش، مشغول به حرفه تعمیرات سیفون و سرویسهای بهداشتی است. او تقلا میکند ناشری را برای چاپ داستان خود که برای گروه کودک و نوجوان نوشته نیز، پیدا کند. در یکی از روزهای کاری، او در سرویس بهداشتی خانهای محبوس شده که باعث میشود بخشی از زندگی این جوان و مشکلاتی که دارد، برای تماشاگران نشان داده شود. نمایش تلاش دارد به دغدغه اقتصاد، امرار معاش و معضلاتی که برای دنبال کردن علایق جوانان در جامعه امروز وجود دارد، بپردازد. در بین پردههای نمایش چند قطعه موسیقی زنده توسط بازیگران خوانده و اجرا میشود.
نظر شما