به گزارش همشهری آنلاین، احمد قیومی؛ در این باره گفت: امسال از محل قراردادهای داخلی و خارجی بخش دیگری از ناوگان را نوسازی خواهیم کرد؛ بر این اساس از محل قرادادهای داخلی حدود ۷۰۰ دستگاه اتوبوس دیزلی خواهیم داشت که تا پایان سال به صورت تدریجی و ماهانه، تولید و تحویل شهرداری خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه اتوبوسهای بیآرتی یا تندرو نیز بیش از ۱۰ سال قدمت دارند و به سن فرسودگی رسیدهاند، ادامه داد: برای کمک به نوسازی این بخش نیز قرارداد تأمین ۴۰۰ دستگاه اتوبوس بیآرتی در حال تکمیل است و در سال جاری به ناوگان اتوبوسرانی افزوده خواهد شد.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی شهر تهران با بیان اینکه فرآیند ورود اتوبوسهای برقی نیز ادامه دارد، گفت: ۱۸۹ دستگاه اتوبوس برقی که سال گذشته وارد تهران شد در خطوط مختلف اتوبوسرانی با محوریت مرکز شهر در حال فعالیت هستند و سرویس دهی خوبی دارند. در حال حاضر نیز ۱۰۱ دستگاه اتوبوس برقی در گمرک بندرعباس فرار دارد و باقی اتوبوسها نیز به تدریج در حال ورود است.
وی تصریح کرد: برنامه ما این است که تا پایان بهار، ۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی به خطوط اضافه کینم، ۲۰۰۰ اتوبوس برقی باقی مانده از قرارداد با چین نیز به تدریج وارد ناوگان می شود و از هسته مرکزی شهر خدماترسانی آنها آغاز خواهد شد.
قیومی با اشاره به اینکه بدین ترتیب ناوگان اتوبوسرانی تهران بعد از انقلاب به نقطه مطلوبی میرسد، گفت: درحال حاضر حدود ۳۰۰۰ دستگاه اتوبوس فعال در تهران وجود دارد که با تحقق برنامه پیشبینی شده تعداد آنها تا پایان سال به حدود ۷۰۰۰ دستگاه اتوبوس خواهد رسید.
نظر شما