جمعه 12 ارديبهشت 1404 - Fri 02 May 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • مکانیسم ماشه تفنگ بی‌فشنگ است فریب نخورید!

  • آتش‌سوزی عظیم در ارتفاعات اسرائیل

  • برنج های پخته شده بدون آشیز در بندر شهید رجایی

  • اوکراین به‌زودی درهم‌ خواهد شکست

  • ترامپ، شیری بود که ظرف ۱۰۰ روز برّه شد

  • اشتباهات امت و سرنوشت تاریخی شیعه

  • مسئولان هرگونه سهل‌انگاری یا تعمّد را کشف و بر طبق مقررات پیگیری کنند

  • اخبار لحظه به لحظه از وضعیت بندر شهید رجایی بندرعباس /شمار جانباخته ها به ۲۸ نفر رسید/کمک رسانی نیروی های امدادی ( هلال احمر ، سپاه ، ارتش ، کمک های مردمی ) +عکس و فیلم

  • از روند مذاکرات راضی هستیم/مذاکرات این‌بار جدی‌تر بود/از جلسۀ آینده حدس می‌زنم که کارشناس سازمان انرژی اتمی اضافه شود

  • توضیحات سخنگوی وزارت امور خارجه درباره برگزاری دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران-آمریکا/ عکس و فیلم

  • ترامپ به گوسفندی شبیه است که «ماسک گرگ» بر چهره زده است / آمریکا اگر در لاف گزاف خود برای حمله نظامی به ایران کمترین احتمال موفقیتی داشت، لحظه‌ای درنگ نمی‌کرد

  • راهبرد ما در مذاکره شفافیت هسته‌ای و رفع تحریم‌هاست/ حمایت از غزه و وحدت در جامعه از اصول اساسی ماست

  • این پیام‌ها نباید بی‌پاسخ بمانند‌!

  • تاریخ پرداخت متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد

  • سپاه‌؛ مولود انقلاب،حافظ جمهوریت

  • بودجه دانشگاه‌ها قطع شد/تاوان «نه به کودک‌کشی» در آمریکا +عکس و فیلم

  • پیشاهنگ مذاکره، از عبرت اعتماد به آمریکا می گوید

  • دومینوی خبرهای بد برای اسرائیل

  • تفاوت نگاه ما و آمریکا به مذاکره

  • سایه وحشت جولانی بر سر «عید پاک» مسیحیان سوریه +عکس

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 399179
    تاریخ انتشار: 28/فروردين/1404 - 16:35
    سردار حاجی‌زاده:

    اسرائیل از تهدید به التماس افتاد

    فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در گفتگویی به تشریح جزئیات عملیات وعده صادق پرداخت.

    اسرائیل از تهدید به التماس افتاد

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    سردار امیرعلی حاجی‌زاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در گفتگویی با رسانه تصویری «آن» به تشریح جزئیات عملیات وعده صادق پرداخت و تأکید کرد که دشمن با حمله به کنسولگری ایران در دمشق، مرتکب یک «خطای محاسباتی بزرگ» شد.

    حمله به کنسولگری و اشتباه راهبردی دشمن

    حاجی‌زاده با اشاره به جنایت رژیم صهیونیستی در حمله به ساختمان کنسولگری ایران در سوریه، گفت: «اگر دشمن فکر می‌کرد ایران پاسخ خواهد داد، هرگز وارد این عملیات نمی‌شد. آنها مطمئن بودند که ایران واکنشی نشان نمی‌دهد یا از طریق محور مقاومت پاسخ خواهد داد، اما این یک اشتباه استراتژیک بود.»

    وی افزود: «بعد از این جنایت، ۱۲ روز طول کشید تا عملیات «وعده صادق» انجام شود. در این مدت، پیام‌های روشنی از سوی مقام معظم رهبری و مسئولان نظام داده شد، اما دشمن به جای درک واقعیت، شروع به تهدید کرد.»
    هماهنگی کامل دولت، دیپلماسی و نیروهای مسلح

    فرمانده نیروی هوافضای سپاه با تقدیر از نقش دولت، وزارت خارجه و شخص رئیس‌جمهور در این عملیات، گفت: «وزیر خارجه شهید، حاج‌امیرعبداللهیان، با تمام وجود در میدان بود و نقش بی‌بدیلی در مشروعیت‌بخشی به این اقدام در سطح جهانی ایفا کرد.»

    حاجی‌زاده خاطرنشان کرد: «وقتی دشمن دید تمام ارکان نظام، از رهبری و دولت تا نیروهای مسلح، متحد و مصمم هستند، از تهدید به التماس افتاد. آنها حتی تا آخرین لحظات پیام می‌دادند که «نزنید» یا «به صورت متوازن و خفیف عمل کنید»، اما این درخواست‌ها هیچ‌گاه جدی گرفته نشد.»

     

    واکنش جهانی و تغییر موضع دشمن

    وی با اشاره به تغییر رفتار دشمن پس از عملیات سپاه، گفت: «اسرائیل ابتدا با رجزخوانی می‌گفت «ایران را نابود خواهیم کرد»، اما وقتی دید تمام ملت ایران یکپارچه ایستاده‌اند، به التماس و درخواست مذاکره روی آورد. این نشان‌دهنده قدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران است.»

    سردار حاجی‌زاده در پایان تأکید کرد: «این عملیات ثابت کرد که اگر دشمن خطایی مرتکب شود، پاسخ آن را به صورت قطعی و حساب‌شده دریافت خواهد کرد.»

    مشروح گفتگوی اختصاصی سردار حاجی‌زاده به زودی از رسانه تصویری آن پخش خواهد شد.

    نظرات بینندگان
    نظرات شما