اپل N50 در دست ساخت است؛ عینک هوشمند با تکنولوژی واقعیت افزوده

یک‌شنبه 7 اردیبهشت 1404 - 12:54
مطالعه 1 دقیقه
رندر غیر رسمی از عینک هوشمند اپل از نمای جلو در حالت باز و بسته
بلومبرگ در گزارشی اختصاصی می‌گوید اپل پروژه‌ی عینک هوشمندش را با جدیت به پیش می‌برد.
تبلیغات

بر اساس جدیدترین نسخه‌ی خبرنامه‌ی Power On به قلم مارک گرمن، اپل همچنان در حال توسعه‌ی عینک هوشمند اختصاصی خود است. این محصول که با کد N50 شناخته می‌شود، برخی از فناوری‌های هوش مصنوعی اپل را در قالب عینکی نسبتاً مقرون‌به‌صرفه ارائه خواهد داد.

از مدت‌ها پیش گفته می‌شد هدف نهایی اپل، ساخت پیشرفته‌ترین عینک واقعیت افزوده‌ی دنیا است؛ البته هنوز چند سال تا فراهم‌شدن شرایط لازم برای عرضه‌ی چنین محصولی به بازار فاصله داریم.

به گفته‌ی گرمن، اپل قصد دارد عینک هوشمند ساده‌تری بسازد که شباهت‌هایی با عینک ری‌بن متا داشته باشد. عینک‌های متا که محبوبیت قابل توجهی در بازار جهانی دارند، بدون داشتن نمایشگر، تجهیزاتی مانند دوربین، میکروفون، دستیار هوش مصنوعی و اسپیکر برای پخش صدا را در قالبی نسبتاً جمع‌وجور ارائه می‌کنند.

گرمن پیش‌تر اشاره کرده بود که اپل شاید به دلایل مربوط به حریم خصوصی، قابلیت عکاسی را از عینک هوشمندش حذف کند، هرچند این تصمیم هنوز نهایی نشده است.

گرمن بار دیگر تأیید کرد که اپل روی مدل‌هایی از ایرپاد با دوربین هم کار می‌کند؛ محصولی که قرار است فناوری Visual Intelligenc اپل را به حوزه‌ی سخت‌افزارهای جدید وارد کند.

بر اساس گزارش‌های قبلی، انتظار می‌رود هر دو محصول در حدود سال ۲۰۲۷ روانه‌ی بازار شوند.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات