به نظر می رسد که شرکت گوگل قصد دارد تا یکی از ضعفهای صفحهنمایش گوشیهایش را در نسل بعدی، یعنی پیکسل ۱۰ رفع کند. این بهبود مربوط به ویژگی نرخ کم نور سازی پی دبلیو ام (PWM Dimming Rates) است.
نرخ کم نور سازی PWM در تلفن همراه شما مربوط به صفحهنمایش می شود که یک بخش کلیدی در رابطه با عملکرد روشنایی آن است. PWM شگردی است که باعث می شود صفحهنمایش برای چشمان شما کم نورتر به نظر برسد و نرخ آن هر چه قدر بالاتر باشد (که با استفاده از هرتز (Hertz) اندازه گیری می شود)، چشمک زدن نور صفحه، کمتر برای شما مشخص شده و برای چشمان شما مناسبتر است. نرخ های پایین PWM می توانند باعث خستگی چشم و یا برای افرادی باعث احساس مریضی شوند.
در سالیان اخیر نرخ های بالاتر PWM بیشتر به کار گرفته شدهاند. مثلا برند آنر (Honor) نرخهایی در محدوده چند هزار هرتز را در نمایشگر تلفن هایش به کار برده است. حتی در مدلهای ارزان قیمت تری به مانند آنر ۲۰۰ پرو، نرخ ۳۸۴۰ هرتز را استفاده کرده است. در همین زمان سامسونگ نرخ ۴۹۲ هرتز را برای آخرین گوشیهای بالارده خود (از زمان گلکسی S24) انتخاب کرده است. گوگل پیکسل ۸ پرو تنها با نرخ ۲۴۶ هرتز به بازار عرضه شد ولی به نظر می رسد که شرکت گوگل قصد دارد تا از این پس در این زمینه بهبودهایی را انجام دهد.
به گزارش Android Central، گوگل اطلاع داده است که از عملکرد صفحه ی نمایش تلفن هایش برای کاربرانی که به PWM حساسیت دارند، مطلع است و قصد دارد تا امسال بروزسانی هایی را در این رابطه ارائه دهد. هر چند که این اطلاعیه نکته چندان مشخصی را اعلام نمیکند؛ اما می توان نتیجه گرفت که پیکسل ۱۰ نرخ PWM بهتری را نسبت به مدل های قبلی خواهد داشت که می تواند خبر خوبی برای کاربرانی که چشمان حساسی دارند، باشد. این بهبود تا مقداری از طریق تغییرات نرم افزاری قابل دسترسی است ولی برای انجام اصلاحات جدی، تنها راه، تغییرات سختافزاری است.
البته بسیار سخت است که بتوان از برنامه های اصلی گوگل برای رفع این مشکل، آگاه شد و ممکن است که گوگل نیز به مانند کاری که شرکت موتورولا انجام داد، تنها با تغییر تنظیمات نرم افزاری، برای رفع این مشکل اقدام کند. در نهایت برای اطمینان از برنامه اصلی گوگل برای حل این مشکل باید تا زمان احتمالی عرضه Pixel 10، یعنی مرداد ماه امسال، صبر کرد.
دیدگاه ها