۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۱۰:۰۴

دیدار هیئت صهیونیست با رئیس دستگاه اطلاعات مصر پیرامون غزه

دیدار هیئت صهیونیست با رئیس دستگاه اطلاعات مصر پیرامون غزه

هیئتی از رژیم صهیونیستی برای بررسی پیشنهاد جدید در مورد آتش بس در نوار غزه، راهی مصر شد و با رئیس اطلاعات این کشور دیدار کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشا تودی، منبعی مسئول در مصر امروز چهارشنبه اعلام کرد هیئتی از رژیم صهیونیستی که مسئول پرونده مذاکرات آتش بس غزه است، اخیراً با «حسن رشاد»، رئیس دستگاه اطلاعات مصر در قاهره دیدار کرده است.

به گفته این منبع، هیئت مذکور در مورد دستیابی به آتش بس در نوار غزه، با رشاد رایزنی کرده و این دیدار بیشتر بر بررسی پیشنهادهای جدید در مورد آتش بس متمرکز بوده است.

هیئت صهیونیست در قاهره در حالی به دنبال آتش بس غزه و تمدید آن است که رژیم تل‌آویو نزدیک به دو ماه است آتش بس را به صورت یک طرفه نقض کرده است و به نسل کشی در این منطقه ادامه می‌دهد.

به گفته منابع عبری این هفته «دیوید بارنیا»، رئیس سازمان جاسوسی موساد، در دوحه قطر با وزیر خارجه این کشور دیدار و در مورد مذاکرات آتش بس با حماس گفت‌وگو کرده است.

کد خبر 6451798

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha