یکشنبه 18 خرداد 1404 - Sun 08 Jun 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • توچال سفید پوش شد

  • مذاکرات زیر بار انتظارت تهران و واشنگتن بر سر غنی سازی فرو می پاشد/چرا معامله با ایران برای ترامپ سرنوشت ساز است؟

  • انقلاب امام جایگاه آمریکا را تنزل داد/ در قضیه هسته‌ای طرح آمریکا صددرصد ضد «ما می‌توانیم» است/ دشمن هیچ غلطی نمی تواند بکند+فیلم

  • «‌مین» را علی‌(ع) کاشت و خمینی منفجر کرد

  • پیام تسلیت به جناب آقای مهندس رحیم زردرنگ

  • تیر خلاص به مذاکرات هسته‌‌ای با قانون جدید سنا

  • پایان زودرس !

  • پاره کردن کتاب های درسی مدارس پسرانه

  • جنگنده میگ 29 ارتش برفراز پایتخت

  • به خاطر عشقم، بازی مقابل گلزار را رد کردم!

  • «گزارش جامع» گروسی به آژانس درمورد ایران

  • تهران فعالیت‌ها و مواد هسته‌ای در سه سایت اعلام نشده‌ی لویزان-شیان، ورامین و تورقوزآباد را گزارش نکرده بوده

  • ما در این میان کجای کاریم؟!

  • فناوری هسته‌ای حق مسلم ملت ایران است

  • ششمین خرید باشگاه پرسپولیس در نقل و انتقالات/پرداخت رضایت‌نامه در ۲ قسط

  • سند «چارچوب مسقط»/تلاش آمریکا و ایران جهت یک تفاهم سیاسی قبل از 20 خرداد

  • امروز برای خدمت به مردم فضا مناسب و فرصت‌ها بسیار است + فیلم

  • ترامپ دنبال سر کار گذاشتن است اما کاش مستقیم هم مذاکره کنیم(!)

  • قالیباف رئیس مجلس ماند +فیلم

  • یک شرکت چینی دو هواپیما به قیمت ۶۰ میلیون دلار را به شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی، به قیمت ۱۱۶ میلیون دلار فروختند

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 400241
    تاریخ انتشار: 12/ارديبهشت/1404 - 14:11

    پشت پا زدن بانک‌ها در پرداخت وام ساخت

    کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: پشت پا زدن بانک‌ها به پرداخت تسهیلات ساخت مسکن یکی از مهم‌ترین اقدامات در جهت تکمیل نشدن پروژه‌های نهضت ملی مسکن است.

    پشت پا زدن بانک‌ها در پرداخت وام ساخت

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از باشگاه خبرنگاران

    پرداخت تسهیلات ساخت مسکن یکی از مهم‌ترین اقدامات و گام‌ها در جهت تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن به شمار می رود که متاسفانه در سال‌های گذشته به این موضوع بی‌توجهی شده‌ و همین امر روند اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن را با تأخیر  مواجه کرده است.

     

    حسین سلیمانی کارشناس سیاست گذاری مسکن در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه در حال حاضر روند پرداخت تسهیلات‌مسکن‌ مشکلات بسیار زیادی برای سازندگان همراه داشته است گفت: این امر خود باعث شده که دیگر سازندگان انگیزه ای برای ادامه فعالیت خود نداشته باشند و در نتیجه بازار مسکن با مشکلات زیادی برای آنها ایجاد خواهد کرد.

     

    وی ادامه داد: بازار مسکن در شرایط کنونی نیازمند یک منابع مالی بسیار قوی است که بتواند مسیر ساخت‌وساز را برای سازندگان هموار کند اما متاسفانه این مسیر وجود ندارد و همین امر خود باعث شده که دیگر روند اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن  با کندی زیادی همراه شود.

     

    کارشناس سیاست گذاری مسکن با اشاره به اینکه باید به اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن به گونه دیگری نگاه کرد گفت: پروژه‌های نهضت ملی مسکن در مراحل مختلف ساخت قرار دارند اما بخش عمده ای از این پروژه ها در حال حاضر برای اتمام نیاز به پرداخت تسهیلات ساخت دارند بنابراین باید هرچه سریعتر در این زمینه اقدامات و برنامه ریزی های لازم در جهت تکمیل پروژه‌های نهضت ملی مسکن در دستور کار قرار گیرد.

     

    وی ادامه داد: در حال حاضر این میزان تسهیلات ساخت مسکن با توجه به افزایش هزینه‌های ساخت دیگر جوابگوی اتمام پروژه‌های نهضت ملی مسکن را نمی دهد بنابراین باید برنامه‌ریزی لازم در جهت افزایش تسهیلات ساخت از سوی بانک مرکزی در دستور کار قرار گیرد تا شاهد تکمیل پروژه‌های نهضت ملی که سالیان طولانی متقاضیان چشم انتظار آنها هستند باشیم.

     

    این کارشناس سیاست گذاری مسکن با اشاره به اینکه بانک ها باید به تعهد خود در پرداخت تسهیلات ساخت مسکن عمل کنند گفت: پشت پا زدن به پرداخت تسهیلات ساخت مسکن ممکن است در آینده مشکلات بسیار زیادی را برای سازندگان و همچنین متقاضیان نهضت ملی مسکن فراهم‌کند.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما