۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۱۹:۲۱

برداشت گندم در خوزستان از ۷۰۰ هزار تن فراتر رفت

برداشت گندم در خوزستان از ۷۰۰ هزار تن فراتر رفت

اهواز - استاندار خوزستان از برداشت ۷۳۰ هزار تن گندم در این استان خبر داد و پیش‌بینی کرد که تا پایان فصل برداشت، این رقم به ۱.۵ میلیون تن برسد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید محمدرضا موالی‌زاده عصر امروز جمعه پس از بازدید از سیلوی شهید رجایی و مرکز خرید گندم ویس اظهار کرد: برداشت گندم از ۲۰ فروردین آغاز شده و به مدت دو ماه ادامه خواهد داشت.

وی گفت: برداشت از هندیجان شروع شده و به‌تدریج تا شمال استان پیش می‌رود. تاکنون ۷۳۰ هزار تن گندم برداشت شده و پیش‌بینی می‌کنیم ۱.۵ میلیون تن گندم از ۷۰۰ هزار هکتار سطح زیر کشت برداشت شود.

موالی‌زاده با اشاره به فعالیت مراکز خرید روباز گندم، بر تلاش برای انجام خرید با روند مناسب تأکید کرد و افزود: پیگیر تأمین بودجه از طریق سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها هستیم تا پرداخت وجه به کشاورزان بدون مشکل انجام شود.

وی وعده داد که مکاتبات لازم انجام شده و پیگیری‌ها برای پرداخت به‌موقع دستمزد کشاورزان تا روز شنبه ادامه خواهد یافت.

استاندار خوزستان همچنین بر اهمیت تسریع در پرداخت‌ها برای حمایت از کشاورزان تأکید کرد و گفت: این موضوع را با جدیت دنبال می‌کنیم تا در موعد مناسب به نتیجه برسد.

کد خبر 6454220

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۲۱:۴۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
      2 0
      گندم. داستان پر غصه هر ساله. نان ارزان به برکت جیب گندمکاران. و دولتی که فقط بلده دروغ بگه
      • سعید IR ۲۲:۳۶ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
        0 0
        کاملا درست میفرمایید.
    • رضا IR ۲۳:۱۵ - ۱۴۰۴/۰۲/۱۲
      1 0
      امسال مردم از گندم آبی هم خیری ندیدن اونا که دیم داشتن هم که کلا ضرر بوده.