• شنبه / ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۲۱:۲۸
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1404021309297
  • خبرنگار : 71959

وقوع زمین لرزه ای به بزرگی ٤ ریشتر در مرز بین البرز و تهران

وقوع زمین لرزه ای به بزرگی ٤ ریشتر در مرز بین البرز و تهران

سخنگوی هلال احمر از وقوع یک زمین لرزه ۴ ریشتری در مرزهای استان البرز و تهران خبر داد.

به گزارش ایسنا، مجتبی خالدی در گفت‌وگو با ایسنا گفت: زمین‌لرزه ۴ ریشتری در عمق ۸ کیلومتری زمین، مرز استان‌های البرز و تهران، حوالی ماهدشت را لرزاند.

خالدی گفت: بر اساس گزارش مرکز ژئوفیزیک دانشگاه تهران در ساعت ۲۱ مورخ ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۴ زمین لرزه‌ای با بزرگای ۴ ریشتر  در عمق ۸ کیلومتری ماهدشت استان البرز به وقوع پیوست.

وی افزود: بلافاصله سه تیم ارزیابی به محل حادثه اعزام شدند. ۱۱ پایگاه امدادی در استان البرز در حالت آماده‌باش  هستند.

خالدی ادامه داد: بر اساس گزارش مرکز هدایت عملیات و بحران جمعیت هلال احمر در ارزیابی‌های لازم تا این لحظه، خوشبختانه زلزله خسارت جانی و مالی نداشته، اما همچنان تیم‌های ارزیاب در محیط هستند و تمام تیم‌های عملیاتی در استان البرز و تهران در حالت آماده باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۲-۱۳ ۲۲:۱۴

شهرک بنفشه هم احساس شد

avatar
۱۴۰۴-۰۲-۱۳ ۲۳:۲۹

خدایاخودت به همه ی مارحم کن