۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۲۳:۱۶
کد خبرنگار: 2785
کد خبر: 85826434
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

برخورد دو دستگاه خودرو در زنجان چهار فوتی برجا گذاشت

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۲۳:۱۶
کد خبر: 85826434
برخورد دو دستگاه خودرو در زنجان چهار فوتی برجا گذاشت

زنجان - ایرنا - رئیس پلیس راه استان زنجان گفت: ساعاتی پیش برخورد رخ به رخ یک دستگاه کامیون با یک دستگاه پراید در این‌ استان چهار فوتی ‌و یک مصدوم برجا گذاشت.

سرهنگ محمد حسن خلجی شامگاه چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این حادثه ساعت ۲۱ امشب در کیلومتر ۹۰ جاده قدیم زنجان به میانه رخ داد که علت تصادف تجاوز به چپ راننده پراید بوده است.

وی اضافه کرد: بررسی ها نشان داد یک دستگاه پراید که از سمت زنجان به سمت میانه در حال حرکت بوده به علت تجاوز به چپ از روی خط ممتد با یک دستگاه کامین ولوو که از سمت میانه به زنجان در حال حرکت بود به صورت رخ به رخ برخورد کرد و مجددا ضمن پرتاب به مسیر مجاز خود با یک دستگاه کشنده که هم مسیر با پراید در حال حرکت بود برخورد می کند.

خلجی با بیان اینکه متاسفانه در این حادثه دلخراش سرنشینان پراید شامل یک خانواده( آقا و خانم و ۲ کودک) جان خود را از دست دادند، افزود: راننده کامیون ولوو نیز دچار آسیب شد که برای درمان به بیمارستان آیت الله موسوی زنجان انتقال یافت.

وی با بیان اینکه هنگام رانندگی، تصمیمات ناگهانی در یک لحظه بدون توجه به مقررات راهنمایی و رانندگی حوادث تلخی را رقم می زند، اظهار داشت: اغلب تصادفات منجر به فوت به دلیل بی توجهی به نکات ایمنی رخ می دهد.

رئیس پلیس راه استان زنجان خاطر نشان کرد: بر این اساس توصیه می شود رانندگان مسوولیت اجتماعی را بپذیریند و به راحتی همه دارایی و خانواده خود را در یک لحظه به باد ندهند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha