بیستمین نمایشگاه بین‌المللی گل و گیاه و صنایع وابسته تهران فردا با حضور شهردار تهران و جمعی از مسئولان شهری و کشوری در محل نمایشگاه‌های تخصصی شهرداری تهران در بوستان گفت‌وگو افتتاح می‌شود.

نمایشگاه گل و گیاه

همشهری آنلاین: علی‌محمد مختاری، مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران درباره جزئیات برگزاری این نمایشگاه به همشهری گفت: ۲۵۰ تولیدکننده داخلی و ۱۳ نماینده از ۸ کشور دنیا از جمله آلمان ایتالیا، ترکیه و هلند در این نمایشگاه حضور دارند و با نوآوری‌هایی که در زمینه کیفیت اقلام گیاهی و همچنین طراحی‌ فضای نمایشگاهی در این دوره انجام گرفته، تلاش شده نمایشگاه امسال از سطح بالاتری نسبت به سال‌های گذشته برخوردار باشد.

به گفته مختاری در این نمایشگاه، ۲ سالن به گل‌های آپارتمانی و یک سالن به گل‌های شاخه‌بریده اختصاص یافته و در فضای باز نیز مبلمان و صنایع وابسته به گل و گیاه فعال هستند.
بیستمین نمایشگاه بین‌المللی گل و گیاه و صنایع وابسته تهران، از فردا ۲۰ اردیبهشت در محل نمایشگاه‌های تخصصی شهرداری تهران واقع در بوستان گفت‌وگو آغاز به کار می‌کند و به مدت یک هفته، هر روز از ساعت ۹ صبح تا ۲۰ میزبان علاقه‌مندان خواهد بود.

سهم ۱۸۰ میلیون دلاری گل و گیاه از صادرات

مدیرعامل سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران در خصوص توانمندی‌های کشور در زمینه تولید و صادرات گل و گیاه، افزود: کشور ما کشوری چهارفصل است و بیش از ۲۰ هزار تولیدکننده در این زمینه فعالیت دارند که بخش عمده‌ای از اشتغال را شامل می‌شود. همچنین سالانه حدود ۱۸۰ میلیون دلار گل و گیاه به کشورهای همجوار صادر می‌شود که با توجه به قابلیت‌های ایران در زمینه تولید انواع گل و گیاه، این رقم می‌تواند بسیار بیشتر از میزان کنونی باشد.

مختاری با اشاره به مشکلات بسته‌بندی و حمل و نقل به عنوان موانع توسعه صادرات گل و گیاه، اضافه کرد: بهبود وضعیت بسته‌بندی و حمل و نقل می‌تواند زمینه‌ساز حضور به‌موقع در نمایشگاه‌های بین‌المللی، توسعه صادرات گل و گیاه و ارزآوری بیشتر برای کشور باشد.

کد خبر 944469
منبع: همشهری آنلاین

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار شهردارى

بیشتر

دیدگاه خوانندگان امروز

بیشتر

پر بیننده‌ترین خبر امروز

بیشتر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha