NewsletterخبرنامهEventsمناسبت هاپادکست هاویدیوAfricanews
Loader
ما را پیدا کنید
FlipboardInstagramLinkedinTelegram
آگهی

سرخط خبرها؛ آمریکا در آستانه دور چهارم مذاکرات: ایران غنی‌سازی اورانیوم را به طور کامل متوقف کند

سرخط خبرها
سرخط خبرها Copyright AP Photo
Copyright AP Photo
نگارش از یورونیوز فارسی
تاریخ انتشار به روز شده در
هم‌رسانی این مطلبنظرها
هم‌رسانی این مطلبClose Button
لینک کپی پیست کد امبد ویدیو:Copy to clipboardCopied

یورونیوز در «سرخط خبرها» مهم‌ترین رویدادهای ایران و جهان را در دو نوبت مرور می‌کند. در این قسمت نگاهی به مهم‌ترین عناوین خبری بامداد شنبه ۱۰ مه ۲۰۲۵ میلادی برابر با ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ خواهیم انداخت.

حملات متقابل هند و پاکستان؛ شورای تصمیم‌گیرنده استفاده از زرادخانه هسته‌ای اسلام‌آباد تشکیل جلسه داد

آگهی

در پی افزایش تنش‌ها میان هند و پاکستان، این دو همسایه هسته‌ای بامداد شنبه ۱۰ مه پایگاه‌های نظامی یکدیگر را هدف قرار دادند. پلیس منطقه هندی کشمیر اعلام کرد که دست‌کم پنج‌نفر در جریان حملات پاکستان به این منطقه کشته شدند.

ارتش پاکستان اعلام کرد که شهباز شریف، نخست‌وزیر این کشور روز شنبه جلسه شورای فرماندهی ملی را برگزار کرده است. این شورا بالاترین نهاد تصمیم‌گیری‌های امنیتی در پاکستان و متشکل از مقامات عالی‌رتبه نظامی و غیرنظامی است. این نهاد همچنین وظیفه تصمیم‌گیری درباره استفاده از زراد‌خانه هسته‌ای این کشور را بر عهده دارد.

تایید برگزاری دور چهارم مذاکرات در عمان؛ ویتکاف: ایران باید تاسیسات نطنز، فردو و اصفهان را برچیند

استیو ویتکاف در آستانه دور چهارم مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا گفت که اگرچه ایران پذیرفته است که به دنبال سلاح هسته‌ای نیست، اما اگر خواستار برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای است، باید غنی‌سازی اورانیوم را به طور کامل متوقف کند، یعنی تاسیسات فردو، نطنز و اصفهان را برچیند.

سفر بی‌سابقه رهبران اروپا به کی‌یف پس از برگزاری مراسم رژه پیروزی در مسکو با حضور متحدان پوتین

رهبران بریتانیا، فرانسه، آلمان و لهستان روز شنبه دهم ماه مه (۲۰ اردیبهشت) برای نخستین بار به‌صورت مشترک به کی‌یف سفر می‌کنند تا با این اقدام نمادین، حمایت خود را از اوکراین نشان دهند و بار دیگر از روسیه بخواهند که با یک آتش‌بس ۳۰ روزه موافقت کند.

شناسایی ۲۰ مقام جمهوری اسلامی در خاک کانادا؛ پرونده اخراج مدیرکل وزارت راه در دست بررسی است

در پی تلاش‌های دولت کانادا برای شناسایی و اخراج مقامات جمهوری اسلامی ایران از خاک این کشور، افشین پیرنون از مدیران ارشد پیشین وزارت راه در جلسه هیات مهاجرت و پناهندگی کانادا که مسئول بررسی پرونده‌های اخراج مهاجران از این کشور است، حاضر شد.

رفتن به میانبرهای دسترسی
هم‌رسانی این مطلبنظرها

مطالب مرتبط

سرخط خبرها؛ خیز ترامپ برای تغییر نام خلیج فارس و پیش‌بینی تیره و تار بانک جهانی از اقتصاد ایران

سرخط خبرها؛ نخستین سخنرانی پاپ جدید، حمله پاکستان به هند، تنش سیاسی در صربستان و یهودستیزی در اروپا

سرخط خبرها؛ برخاستن دود سفید و انتخاب پاپ جدید، تنش هند و پاکستان؛ حوثی‌های یمن و بحران زباله فضایی