چهارشنبه 21 خرداد 1404 - Wed 11 Jun 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • عملیات پیچیده اطلاعاتی در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی

  • آیت‌الله خامنه‌ای و چالش ترمیدور

  • توچال سفید پوش شد

  • مذاکرات زیر بار انتظارت تهران و واشنگتن بر سر غنی سازی فرو می پاشد/چرا معامله با ایران برای ترامپ سرنوشت ساز است؟

  • انقلاب امام جایگاه آمریکا را تنزل داد/ در قضیه هسته‌ای طرح آمریکا صددرصد ضد «ما می‌توانیم» است/ دشمن هیچ غلطی نمی تواند بکند+فیلم

  • «‌مین» را علی‌(ع) کاشت و خمینی منفجر کرد

  • پیام تسلیت به جناب آقای مهندس رحیم زردرنگ

  • تیر خلاص به مذاکرات هسته‌‌ای با قانون جدید سنا

  • پایان زودرس !

  • پاره کردن کتاب های درسی مدارس پسرانه

  • جنگنده میگ 29 ارتش برفراز پایتخت

  • به خاطر عشقم، بازی مقابل گلزار را رد کردم!

  • «گزارش جامع» گروسی به آژانس درمورد ایران

  • تهران فعالیت‌ها و مواد هسته‌ای در سه سایت اعلام نشده‌ی لویزان-شیان، ورامین و تورقوزآباد را گزارش نکرده بوده

  • ما در این میان کجای کاریم؟!

  • فناوری هسته‌ای حق مسلم ملت ایران است

  • ششمین خرید باشگاه پرسپولیس در نقل و انتقالات/پرداخت رضایت‌نامه در ۲ قسط

  • سند «چارچوب مسقط»/تلاش آمریکا و ایران جهت یک تفاهم سیاسی قبل از 20 خرداد

  • امروز برای خدمت به مردم فضا مناسب و فرصت‌ها بسیار است + فیلم

  • ترامپ دنبال سر کار گذاشتن است اما کاش مستقیم هم مذاکره کنیم(!)

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 400816
    تاریخ انتشار: 20/ارديبهشت/1404 - 18:01

    موافقت هند و پاکستان با آتش‌بس فوری

    بعد از اعلام خبر توافق آتش‌بس بین هند و پاکستان از سوی رئیس‌جمهور آمریکا، اسلام‌آباد و دهلی نو این خبر را تایید کردند.

    موافقت هند و پاکستان با آتش‌بس فوری

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مشرق

    اسحاق دار، وزیر خارجه پاکستان امروز شنبه در پیامی اعلام کرد: پاکستان و هند با یک آتش‌بس فوری موافقت کردند. پاکستان همواره برای برقراری صلح و امنیت در این منطقه تلاش کرده است، بدون آنکه حاکمیت و تمامیت ارضی خودش را به خطر بیندازد.

    در پی انتشار این خبر، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد: پس از مذاکرات با میانجیگری ایالات متحده، خرسندم اعلام کنم که هند و پاکستان با آتش‌بس فوری و جامع موافقت کرده‌اند. من به هند و پاکستان به خاطر استفاده از عقل سلیم و هوش بالا تبریک می‌گویم و از علاقه آنها به این موضوع قدردانی می‌کنم.

    علاوه بر این، مارکو روبیو، وزیر امور خارجه ایالات متحده گفت: من و معاون رئیس‌جمهور جی‌دی ونس طی ۴۸ ساعت با مقامات ارشد هندی و پاکستانی گفت‌وگو کردیم. من خوشحالم که اعلام کنم دولت‌های هند و پاکستان با آتش‌بس فوری موافقت کرده‌اند. دولت‌های هند و پاکستان مذاکرات در مورد طیف وسیعی از مسائل را در مکانی بی‌طرف آغاز خواهند کرد.

    تازه‌ترین دور از تنش‌ها میان هند و پاکستان، بعد از وقوع حمله تروریستی در کشمیر هند که به کشته شدن ۲۶ تن در ماه آوریل انجامید، شدت گرفت. هند، اسلام‌آباد را در این زمینه متهم کرده بود اما اسلام‌آباد با رد این اتهام‌ها خواستار برگزاری تحقیقات شفاف و بی‌طرفانه شده بود. در پی آن، هند عملیات سندور را کلید زد و اهدافی را با حملات موشکی هدف قرار داد و پاکستان هم دست به اقدام مشابهی زد. جهان با نگرانی این تحولات را دنبال می‌کرد و طرف‌های مختلفی برای میانجیگری اقدام کردند.

    در همین حال وزیر امور خارجه پاکستان افزود: توافق آتش‌بس با هند جزئی نیست، بلکه یک تفاهم کامل است. ۳۰ کشور در تلاش‌های دیپلماتیک فعال برای دستیابی به آتش‌بس با هند مشارکت دارند.

    وزارت امور خارجه هند هم اعلام کرد آتش‌بس با پاکستان از ساعت ۵ بعد از ظهر امروز به وقت محلی آغاز می‌شود.

    تکمیل می‌شود...

    نظرات بینندگان
    نظرات شما