قالیباف: باید برای اثبات کارایی و کارآمدی دین در اداره جامعه بکوشیم

تهران - ایرنا - رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه باید کوشید تا کارایی و کارآمدی دین در اداره جامعه را به اثبات رساند، گفت: بلاغ مبین در پیام رهبر حکیم انقلاب یعنی انسان چیزی از دین را فروگذار نکند و دین را با همه ظرفیتش در جامعه محقق سازد.

به گزارش خبرنگار سیاسی ایرنا، محمدباقرقالیباف امروز یکشنبه(۲۱ اردیبهشت ماه)، در صحن علنی مجلس شورای اسلامی و نطق پیش از دستور خود با تبریک ولادت امام رئوف حضرت علی بن موسی الرضا (ع)، افزود: پیام رهبر حکیم انقلاب در بزرگداشت یکصدمین سالگرد باز تاسیس حوزه علمیه قم، یک متن دقیق و جامع بود که دستاوردهای تاثیرگذار این حوزه را از تشکیل تا امروز با نگاه جدید برشمرد و نقشه راه تحول برای رسیدن به حوزه پیشرو و سرآمد را به زیبایی تبیین کرده است.

وی با بیان اینکه عالمان، محققان، صاحبنظران و دست‌اندرکاران نه فقط در حوزه‌های علمیه، بلکه در دانشگاه و کل نهاد علم کشور با دقت در مضامین این پیام به نکات ارزشمندی خواهند رسید، عنوان کرد: ایشان در این پیام مهمترین وظیفه حوزه را بلاغ مبین دانستند و آن را تنها محدود به تبلیغ ندیدند بلکه آن را دارای دامنه‌ای بزرگ انگاشته و فرمودند دامنه این بلاغ گسترده عظیم است از معارف والای توحیدی تا وظایف شرعی شخصی و از تبیین نظام اسلامی، شاکله و وظایف آن تا سبک زندگی و محیط زیست و بسی عرصه‌ها و زوایای دیگر حیات بشری است.

قالیباف اضافه کرد: شاید بتوان تعبیر بلاغ مبین را به منزله شاه بیت پیام رهبری تلقی کرد و این مفهوم را مهمترین مسئله و روح حاکم بر سراسر پیام ایشان برشمرد و به نظر می‌رسد بلاغ مبین در پیام ایشان به معنای این است که انسان چیزی از دین را فروگذار نکند و تلاش کند که دین را با همه ظرفیتش در جامعه محقق سازد.

رئیس مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: بر پایه همین جنبه از پیام رهبری است که باید کوشید، کارایی و کارآمدی دین در اداره جامعه را به اثبات رساند، هدفی که جزء به پشتوانه حوزه‌های علمیه میسر نخواهد شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha