کد خبر: 712673
|
۱۴۰۴/۰۲/۲۱ ۱۳:۴۰:۰۰
| |

اگر آمریکا بر جمع‌آوری کامل چرخه هسته‌ای ایران اصرار کند مذاکرات به بن‌بست می‌خورد

اسماعیل گرامی‌مقدم گفت: اگر امریکا بخواهد پافشاری کند که ایران کل چرخه سوخت را جمع‌آوری کند، مذاکرات به بن‌بست می‌خورد. راه‌های دیگری که در برابر دیپلماسی هم وجود دارد هم برای امریکا و هم برای ایران پرهزینه است.

اگر آمریکا بر جمع‌آوری کامل چرخه هسته‌ای ایران اصرار کند مذاکرات به بن‌بست می‌خورد
کد خبر: 712673
|
۱۴۰۴/۰۲/۲۱ ۱۳:۴۰:۰۰

روزنامه اعتماد با اسماعیل گرامی‌مقدم، عضو شورای مرکزی حزب اعتمادملی گفت‌‌وگو کرده است. 

به گزارش اعتماد، بخش‌های مهم این گفت‌وگو را در ادامه می‌خوانید:

  • طی هفته‌های اخیر با توجه به فشارهایی که مخالفان توافق به تیم ترامپ وارد ساختند، به نظر می‌رسد، گزاره‌های تازه‌ای در گفت‌وگوها مطرح شده باشد. در واقع امریکایی‌ها اظهاراتی درباره برچیده شدن فعالیت‌های هسته‌ای از سوی ایران مطرح می‌کنند.
  • خواست امریکا درباره محدودسازی غنی‌سازی ایران، اصولا زیاده‌خواهی است و ایران هرگز به آن تن نمی‌ دهد. اینکه ایران بپذیرد اورانیوم را از خارج از کشور وارد ساخته و چرخه سوخت را نداشته باشد، غیرقابل قبول است.
  • اگر امریکا بخواهد پافشاری کند که ایران کل چرخه سوخت را جمع‌آوری کند، مذاکرات به بن‌بست می‌خورد. راه‌های دیگری که در برابر دیپلماسی هم وجود دارد هم برای امریکا و هم برای ایران پرهزینه است.
  • فشارهایی که از طریق دموکرات‌ها و نتانیاهو به دولت ترامپ وارد شده باعث این تغییر رویکرد امریکا شده است. این گارد هم برای راضی کردن افکار عمومی است.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها