معرفی داور فینال لیگ قهرمانان اروپا


معرفی داور فینال لیگ قهرمانان اروپا

داور دیدار فینال رقابت‌های فوتبال لیگ قهرمانان اروپا بین تیم‌های اینتر و پاری‌سن‌ژرمن مشخص شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، کمیته داوران اتحادیه فوتبال اروپا (یوفا)، ایستوان کواکس 40 ساله از رومانی را به عنوان داور فینال رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا بین تیم‌های اینتر و پاری‌سن‌ژرمن انتخاب و معرفی کرد؛ دیداری که قرار است 31 می (10 خرداد) در ورزشگاه آلیانتس شهر مونیخ برگزار شود.

لیگ قهرمانان اروپا ,

این سومین فینالی است که کواکس در مسابقات زیر نظر یوفا قضاوت خواهد کرد. او سال 2024 فینال لیگ اروپا بین آتالانتا و بایرلورکوزن و سال 2022 نیز فینال لیگ کانفرانس بین رم و فاینورد را سوت زده بود.

در فینال لیگ قهرمانان اروپا علاوه بر کواکس که داور اصلی خواهد بود، میهای ماریکا و فرنژ تونیوگی هر دو از رومانی به عنوان کمک داور، ژوآئو پدرو سیلوا پینهیرو از پرتغال به عنوان داور چهارم، دنیس یوهان هیگلر از هلند به عنوان داور VAR و کاتالین سورین پوپا از رومانی به عنوان کمک VAR حضور دارند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار ورزشی
اخبار روز ورزشی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon
تبلیغات