بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

مرداسی: حضور در سطح اول فوتبال کمترین حق فوتبال آبادان است

منبع : خبرگزاری ایسنا
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 اردیبهشت 1404 | 6:47

ایسنا/خوزستان کاپیتان سابق صنعت نفت آبادان گفت: امیدوارم شاهد حضور آبادانی‌ها در لیگ بیست و پنجم باشیم؛ حضوری که کمترین حق فوتبال این شهر است.

ایسنا/خوزستان کاپیتان سابق صنعت نفت آبادان گفت: امیدوارم شاهد حضور آبادانی‌ها در لیگ بیست و پنجم باشیم؛ حضوری که کمترین حق فوتبال این شهر است.

عباس مرداسی در گفت و گو با ایسنا با اشاره به برد فینال گونه نفت آبادان در بازی شب گذشته مقابل پیکان، اظهارکرد: حضور در لیگ برتر و سطح اول فوتبال کشور، کمترین حق فوتبال آبادان است.

وی افزود: امیدوارم این پیروزی که باعث تقویت روحیه تیم شده باعث شود که صنعت نفت، بازی هفته آخر را هم با برد پشت سر بگذارد و در نهایت به لیگ برتر صعود کند.

بازیکن سابق تیم فوتبال نفت آبادان گفت: آبادان مهد فوتبال و نماد یکدلی و تکنیک در این رشته پرطرفدار ورزشی است و مردم این شهر فوتبال را مثل نان در سبد زندگی‌شان احساس می‌کنند. حیف است که شاهد حضور این تیم با اصالت در سطح اول فوتبال نباشیم.

او تاکید کرد: ثبات مدیریت، استفاده از استعدادهای بومی، بودجه کافی برای فعالیت مستمر در لیگ برتر و ساخت یک مجموعه ورزشی اختصاصی برای این تیم پرطرفدار از جمله مواردی هستند که باید مسئولان شهرستان منطقه آزاد اروند باید برای فصل بعد این تیم مهیا کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *