امیر واحدی: ترویج فرهنگ کتابخوانی سربلندی جامعه را در پی دارد

فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: هر جامعه‌ای که به کتاب و کتابخوانی اهمیت بیشتری دهد، موفق‌تر و سربلند خواهد بود.
کد خبر: ۷۴۶۰۰۱
تاریخ انتشار: ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۲۳ - 13May 2025

به گزارش خبرنگار دفاعی امنیتی دفاع‌پرس، امیر سرتیپ خلبان «حمید واحدی» فرمانده نیروی هوایی ارتش امروز (سه‌شنبه) در آیین رونمایی از نرم افزار اسکای لینگو (یادگیری زبان انگلیسی به سبک نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران) که در سرای اهل قلم مصلی تهران برگزار شد، اظهار داشت: نقش نمایشگاه کتاب بر کسی پوشیده نیست. نمایشگاه کتاب، رویداد مهمی در سطح کشور است که بسیار ارزشمند بوده و موجب می‌شود تا جوانان، ملت و مردم به سمت فرهنگ کتاب و کتابخوانی تشویق شوند. 

امیر واحدی: ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی موفقیت و سربلندی جوامع را در پی دارد

فرمانده نیروی هوایی ارتش گفت: نسل جوان و نوجوان هر مقدار به سمت کتاب و کتابخوانی تشویق شوند باعث بالا رفتن بار علمی و تخصص‌شان می‌شود.

وی یادآور شد: ما منابع علمی جدیدی نیاز داریم و دانشگاه علوم و فنون شهید ستاری در این زمینه اقدامات بسیار خوبی انجام داده است و به همین جهت می‌بایست ما خودمان و تجهیزات مان را هر روز به روزتر کنیم تا بتوانیم از علم و دانشی که در سطح دنیا در صنعت هوایی نیاز داریم، استفاده کنیم.

امیر سرتیپ واحدی گفت: ترویج فرهنگ کتابخوانی یکی از مواردی است که بسیار در جامعه تاثیرگذار است و اساتید می‌توانند با این فرهنگ جوانان را به سمت دانش‌افزایی و فراگیری علم سوق دهند. 

فرمانده نیروی هوایی ارتش خاطرنشان کرد: هر جامعه‌ای که به کتاب و کتابخوانی اهمیت بیشتری دهد موفق‌ و سربلند خواهد بود.

انتهای پیام/ 271

نظر شما
پربیننده ها
آخرین اخبار