مبلغ دیه افراد فوت شده در انفجار بندرعباس اعلام شد
معاون اتکایی بیمه مرکزی گفت: دیه ۵۹ نفر از جانباختگان حادثه دلخراش انفجار در بندر شهید رجایی با پیگیری مستمر بیمه مرکزی و همراهی شرکتهای بیمه به حساب دادگستری استان هرمزگان واریز شد.

طبق اعلام بیمه مرکزی، مجید تقیلو گفت: پرداخت دیه ۵۹ نفر از جانباختگان حادثه دلخراش انفجار در بندر شهید رجایی با پیگیری مستمر بیمه مرکزی و همراهی شرکتهای بیمه به حساب دادگستری استان هرمزگان واریز شد. این اقدام در راستای ایفای تعهدات و همچنین همدردی با خانوادههای داغدار، با حذف تشریفات اداری انجام شد تا در کوتاهترین زمان ممکن، فرآیند پرداخت دیه تسهیل شود.
وی افزود: دیه افراد فوت شده برای هر نفر به مبلغ یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان و در مجموع حدود ۹۵ میلیارد تومان پرداخت شد که به منظور طی مراحل قانونی در اختیار دادگستری هرمزگان قرار گرفته است و دیه چهار نفر از مفقودین که حضورشان در محل حادثه بر اساس تحقیقات تأیید شده بود نیز پرداخت شده است.
گفتنی است؛ شرکتهای بیمه سینا، البرز، سامان، دانا، ما، پارسیان و صندوق تأمین خسارتهای بدنی با همکاری مؤثر در این فرآیند، نقش مهمی در تسریع روند پرداخت خسارات ایفا کردهاند.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.
برای ورود به کانال تلگرام فرتاک نیوز کلیک کنید.