رئیسی تلاش کرد فاصله دولت با مردم را از میان بردارد

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران دولت سیزدهم با بیان خاطراتی از شهید رئیسی، بر اهمیت سرعت عمل و استفاده بهینه از فرصت‌ها تاکید کرد و این موضوع را بزرگ‌ترین عبرت خود از شهید رئیسی دانست.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، سید امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، در مراسم بزرگداشت شهدای خدمت که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی برگزار شد، به ابعاد شخصیتی شهید آیت‌الله رئیسی و سید حسن نصرالله پرداخت.

قاضی‌زاده هاشمی با اشاره به جایگاه والای سید حسن نصرالله گفت: سید حسن نصرالله، شخصیتی است که واقعاً باید دید تا چه زمانی مادر روزگار، فردی مانند او را متولد و به جامعه جهانی عرضه خواهد کرد.

وی در ادامه به ملاقات خود با سید حسن نصرالله اشاره کرد و گفت: در ملاقاتی که با ایشان داشتم، سوالی پرسیدم درباره کنگره‌ای که اخیراً در لبنان برگزار کرده بودند و در آن کنگره پیرامون بررسی شخصیت اجتهادی امام خامنه‌ای بحث شده بود. در سخنرانی ابتدایی کنگره، سید حسن نصرالله فرموده بودند که شخصیت آقا درست در عالم شناخته نشده، حتی در بین برادران ایرانی ما هم مظلوم واقع شده است. از ایشان پرسیدم چرا این حرف را زده‌اند و چه چیزی در ایرانی‌ها دیده‌اند که چنین احساسی دارند.

قاضی‌زاده هاشمی افزود: سید حسن نصرالله در پاسخ به این سوال گفتند که منظورشان از کلمه "مظلوم" این بوده که ایرانی‌ها آمار درست و شناخت کافی از حضرت آقا ندارند. ایشان با اشاره به ۲۰ سال فعالیت خود، جمع‌بندی کردند که هر وقت مسئله‌ای پیش می‌آمد، تحلیل و فکر آن‌ها با تحلیل مقام معظم رهبری متفاوت بود و در نهایت متوجه می‌شدند که در تشخیص موضوع اشتباه کرده‌اند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه به نقل خاطره‌ای از یکی از نزدیکان سید حسن نصرالله پرداخت و گفت: یکی از دوستان و نزدیکان هادی، پسر سید حسن نصرالله، پس از شهادت به من گفت که وقتی سید حسن متوجه شد که در پی اتفاقات مصر و روی کار آمدن مرسی، بچه‌های حزب‌الله خوشحال شده‌اند، اما حضرت آقا از این جابجایی و آمدن مرسی خوشحال نبودند، جلسه‌ای برگزار کردند و از اینکه برداشت‌شان با برداشت آقا متفاوت بوده، استغفار کردند.

قاضی‌زاده هاشمی همچنین به سخنان مقام معظم رهبری درباره شهید رئیسی اشاره کرد و گفت: اینکه حضرت آقا فرمودند "دل من برای رئیسی سوخت"، نباید فقط به این معنا تفسیر شود که آقای رئیسی مخالفینی داشته‌اند یا افرادی او را اذیت می‌کرده‌اند. اگرچه این مسائل هم وجود داشت و خود آقای رئیسی هم به آن اشاره می‌کرد و من هم ایشان را به صبر دعوت می‌کردم، اما منظور اصلی من در این فرصت محدود این است که آقای رئیسی در بین طرفداران، دوستداران، جوانان انقلابی، جامعه متدین و حتی همکارانش هم مظلوم بود.

وی با اشاره به لقب "علی کبیر" که مقام معظم رهبری به شهید رئیسی داده‌اند، گفت: آقا کلماتی که به کار می‌برند، بی‌حساب و کتاب نیست. امیرکبیر نماد تغییر جهت حکمرانی، استبدادستیزی، مبارزه با جریان‌های فاسد داخلی، رشد و پیشرفت، مبارزه با فرق انحرافی و بهائیت بود. اگر کسی در آن زمان می‌خواست با چراغ قوه به جزئیات امور امیرکبیر اشکال وارد کند، می‌توانست، اما در طول تاریخ، او به‌عنوان نمادی بزرگ شناخته می‌شود.

قاضی‌زاده هاشمی در پایان با تاکید بر ویژگی‌های شهید رئیسی گفت: خصوصیت حضرت آیت‌الله رئیسی در چهره دوم انقلاب اسلامی این بود که یک نوع دولت‌مردی جدید و تراز را به ملت ایران عرضه کرد. او فاصله صف اول و آخر و صف مردم را برداشت، بر مواضع اصولی خود ایستاد، در داخل کشور رشد و تعالی ایجاد کرد، وفاق واقعی با همه جریانات مردمی و سیاسی برقرار کرد و تمام همسایگان ناراضی اطراف ما را که با آن‌ها مشکلات تاریخی گسترده داشتیم، تبدیل به برادری کرد، بدون اینکه ذره‌ای از مواضع اصولی خود عقب بنشیند. نباید فقط به دنبال ایراد و نقص در دولت او باشیم. این نعمتی که داده شد، نباید این‌گونه پاس داشته شود که گرفته شود. این فقط توسط مخالفینی که از اول مبانی فکری و اعتقادی آقای رئیسی را قبول نداشتند، نبود، بلکه کلی‌تر بود. نباید فکر کنیم که در کشورداری بهتر از آقای رئیسی می‌توانیم عمل کنیم. باید حواسمان به فرصت ها باشد تا تاریخ باز هم تکرار نشود.

قاضی‌زاده هاشمی گفت: فرصت‌هایی که خدا به ما می‌دهد، ممکن است یک بار در طول تاریخ تکرار شوند. ممکن است حکمای عادل بر سر کار بیایند و نمونه‌ای برای کل تاریخ باشند. نمی‌دانیم خدا چقدر فرصت برای این تکرار به ما می‌دهد، ولی اگر داد، ما این تجربه را کرده‌ایم. الان بعد از یک سال از شهادت رئیسی می‌شود این حرف‌ها را زد، چون جمع، جمع دوستداران است و من جرأت می‌کنم این حرف‌ها را بزنم. ما نباید فقط رو به دیگران بایستیم، گاهی آدم باید خودش، جریان خودش و آن چیزی که ادعایش هست را ببیند که چقدر آن چیزی که ادعا می‌کند راستین، حقیقی و واقعی است و آیا از فرصتی که خدا به ما داد، کم نگذاشتیم؟

وی ادامه داد : بزرگ‌ترین عبرت من این است که فکر می‌کردم وقت داریم. رئیسی می‌گفت وقت نداریم، هر جلسه وقت نداریم. هر جلسه دولت به ما می‌گفت که نگذارید موضوعی که صبح می‌توانید حل کنید به ظهر، و موضوعی که این ساعت می‌توانید حل کنید به ساعت بعد بیندازید. ما فکر می‌کردیم وقت داریم، ولی معلوم شد وقت نداریم. حالا وقت نداشتن گاهی رحلت از این عالم است و گاهی از دست دادن فرصت‌هایی که خداوند رحمان می‌دهد. این در مورد این فرصت‌ها سوال می‌کند که آن را چگونه خرج و استفاده کردیم؟

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه با اشاره به مقام والای شهدا گفت: خداوند به شهید رئیسی مدال افتخار شهادت را عطا کرد. او که رفته، رسیده و ان‌شاءالله در این عالم هم مشغول رشد و کمال است. شهدا به قول امام، چراغ راه و ستارگان هدایت‌اند. ما باید توجه‌مان به شهدا، به شخص شهید نباشد. شخص شهید نیازی ندارد، بلکه باید ببینیم شهید چگونه می‌تواند الگوی ما باشد. شهید، شهید زندگی کرده است. ابعاد این شهید زندگی کردن شهید چه بوده که به این مقام دست پیدا کرده و مایه سعادت و کمال ما باشد؟ آن وقت می‌شود گفت که این جلسه فایده‌ای دارد. وگرنه شهید رئیسی رحمت الله علیه به اینکه ما بعد از شهادت جمع شویم و او را تشویق کنیم و زنده باد بگوییم نیازی ندارد. چه بسا در زمان حیات مادی‌اش نیاز داشته که حالا چقدر کردیم یا نکردیم بماند، ولی الان اگر یاد شهدا تاکید شده برای هدایت ماهاست که در عالم مادی داریم قدم می‌زنیم تا بتوانیم از ابعاد وجودی شخصیتی مانند ایشان و شهدای دیگر استفاده کنیم و ان‌شاءالله باعث کمال و رشد ما باشد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1267610

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =