کد خبر: 713295
|
۱۴۰۴/۰۲/۲۳ ۲۱:۴۸:۵۹
| |

ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد؛ عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در عربستان سعودی اعلام کرد که قصد دارد پس از سقوط حکومت بشار اسد، تحریم‌ها علیه سوریه را لغو کند، اقدامی که به گفته او «به آنها فرصتی برای عظمت دوباره می‌دهد.»

ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد؛ عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد
کد خبر: 713295
|
۱۴۰۴/۰۲/۲۳ ۲۱:۴۸:۵۹

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در سخنانی در یک مجمع سرمایه‌گذاری عربستان سعودی گفت که این تصمیم را پس از گفتگو با محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی و همچنین رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه، گرفته است.

به گزارش ایرنا، ترامپ گفت: «من دستور توقف تحریم‌ها علیه سوریه را خواهم داد تا به آنها فرصتی برای عظمت بدهم.»

رئیس جمهوری آمریکا افزود: زمان آن فرا رسیده که به سوریه فرصت بدهیم، و برایش آرزوی موفقیت دارم. ما به دنبال تعامل مسالمت‌آمیز و دراز کردن دست دوستی به سوی همه جهان هستیم.

ترامپ اضافه کرد: «امیدوارم دولت تازه سوریه صلح را حفظ کند. این کشور به اندازه کافی، زجر و کشتار را تجربه کرده است. دولت من اقدامات اولیه برای عادی سازی روابط سوریه و آمریکا را آغاز کرده است.»

رئیس‌جمهور آمریکا ادامه داد: «روبیو با وزیر خارجه سوریه دیدار خواهد کرد. دستور خواهم داد تا همه تحریم‌ها علیه سوریه برداشته شود تا این کشور فرصتی برای دستیابی به شکوه پیدا کند.»

او مدعی شد: جهان باید این فرصت را غنیمت شمرده و بر منافع مشترک تمرکز کند. امنیت و صلح باعث شکوفایی میلیون‌ها انسان خواهد شد.

رئیس جمهوری آمریکا در ادامه سخنانش درباره توافق سازش با اسرائیل موسوم به توافق ابراهیم گفت: عربستان سعودی به زودی به توافق ابراهیم خواهد پیوست و این کار را در زمان مناسب انجام خواهد داد.

ترامپ مدعی شد: «هدف از پیمان ابراهیم، صلح است. آرزوی من است که عربستان سعودی به این پیمان بپیوندد. این به عربستان سعودی کمک بسیاری خواهد کرد. عضویت عربستان سعودی به پیمان ابراهیم سرنوشت خاورمیانه را تعیین خواهد کرد.»

او ادعا کرد: «زمانی که عربستان سعودی به پیمان ابراهیم بپیوندد، شما به من و همه افرادی که برای خاورمیانه فداکاری کردند احترام گذاشته‌اید.»

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها