خبر اولسیاسی

نیویورک تایمز و گاردین اعلام کردند:
پیشنهاد ایران برای مشارکت با کشورهای عربی در موضوع غنی‌سازی

دو نشریه امریکایی و انگلیسی از پیشنهاد ایران برای اجرای پروژه مشترک غنی‌سازی اورانیوم با مشارکت کشورهای عربی و سرمایه‌گذاری امریکا خبر دادند.

میدل ایست نیوز: روزنامه‌های نیویورک تایمز و گاردین اعلام کردند ایران برای حل موضوع اعتراض امریکا به ادامه برنامه غنی‌سازی در ایران، اجرای پروژه مشترک برای غنی‌سازی اورانیوم را با مشارکت کشورهای عربی و سرمایه‌گذاری امریکا پیشنهاد کرده است.

به گزارش الجزیره، نیویورک تایمز به نقل از چهار مسئول آگاه ایرانی گزارش داد تهران پیشنهاد کرده است پروژه‌ای مشترک برای غنی‌سازی اورانیوم با مشارکت شماری از کشورهای عربی و سرمایه‌گذاری امریکا به عنوان جایگزینی برای درخواست واشنگتن برای برچیده شدن برنامه هسته‌ای ایران، اجرا شود.

نیویورک تایمز افزود، عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران در مذاکرات مستقیم و غیرمستقیم روز یکشنبه در عمان، این پیشنهاد را به استیو ویتکاف فرستاده رئیس جمهور امریکا به خاورمیانه ارائه کرده است.

این نشریه افزود، طرح غنی‌سازی مشترک یک طرح دائمی خواهد بود، برعکس توافقنامه هسته‌ای سال 2015 که توافقنامه‌ای 15 ساله بود.

نیویورک تایمز به نقل از سیدحسین موسویان دیپلمات سابق ایرانی و عضو تیم مذاکره کننده هسته‌ای ایران در سال 2015، اعلام کرد این پیشنهاد، بسیاری از دغدغه‌های امریکا را پاسخ خواهد گفت و نگرانی‌های درازمدت درباره خارج شدن برنامه هسته‌ای ایران از مسیرش را برطرف خواهد کرد.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت + چهار =

دکمه بازگشت به بالا