خالق ChatGPT استارتاپ طراح سابق اپل را تصاحب می‌کند

چهارشنبه 31 اردیبهشت 1404 - 18:48
مطالعه 1 دقیقه
سم آلتمن و جانی آیو کنار هم
شرکت OpenAI استارتاپ یکی از معروف‌ترین طراح‌های حوزه‌ی فناوری را خرید و او را به‌صورت رسمی جذب کرد.
تبلیغات

براساس اعلام OpenAI، این شرکت استارتاپ io Products جانی آیو، طراح سابق اپل را با ۶٫۵ میلیارد دلار تصاحب می‌کند و از این فرد به‌عنوان سرپرست خلاقیت برای توسعه‌ی دستگاه‌های متناسب با عصر هوش مصنوعی استفاده خواهد کرد.

شرکت طراحی LoveFrom که جانی آیو پس از ترک اپل تأسیس کرد، دو سال است که با OpenAI روی دستگاه‌های هوش مصنوعی مولد همکاری می‌کند؛ حوزه‌ای که بسیاری از استارتاپ‌ها با عرضه‌ی محصولاتی چون AI Pin در آن دچار مشکل هستند.

OpenAI پیش‌تر ۲۳ درصد از سهام io Products را در اختیار داشت و اکنون می‌خواهد با بهره‌گیری از تجربیات جانی آیو، محصولات خود مانند ChatGPT را متحول کند. سم آلتمن و آیو در یک ویدیو مشترک گفتند: «محصولاتی که هم‌اکنون برای ارتباط با تکنولوژی‌های غیرقابل تصور استفاده می‌کنیم، چندین دهه قدمت دارند؛ بنابراین منطقی است که فکر کنیم چیزی فراتر از این محصولات قدیمی وجود دارد.»

شرکت‌هایی مثل Humane AI و Rabbit تلاش‌هایی برای ارائه‌ی دستگاه‌های متناسب با هوش مصنوعی انجام دادند، ولی اکثر منتقدان دیدگاه‌های منفی نسبت‌به آن‌ها دارند. باید دید که مسیر جدید جانی آیو و OpenAI می‌تواند این رویه را اصلاح کند یا خیر.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
تبلیغات
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات