شهادت مامور پلیس شهرستان کارون که اعضا بدنش را اهدا کرد

فرمانده انتظامی استان خوزستان گفت: مامور مدافع نظم و امنیت استواریکم عماد دهیمی که در درگیری با افراد مسلح مجروح شده بود پس از اهدا اعضای بدنش به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
خبرگزاری میزان -
به گزارش خبرگزاری پلیس، سردار سید محمود میرفیضی اظهار داشت: در مورخه ۹ خردادماه سال ۱۴۰۴ در عملیات تعقیب و گریز افراد مسلح متاسفانه ۳ نفر از ماموران خدوم پلیس در شهرستان کارون مجروح شدند.
وی با اشاره به دستگیری عامل تیراندازی در کمتر از ۲ ساعت، بیان داشت: مجروحان به بیمارستان منتقل شدند، اما علیرغم تلاش پزشکان صبح امروز (۱۲ خردادماه سال ۱۴۰۴) استواریکم عماد دهیمی به دلیل شدت جراحات وارده به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
سردار میرفیضی اظهار داشت: شهید مدافع نظم و امنیت استواریکم عماد دهیمی متولد ۱۳ آبان سال ۱۳۸۰ شهرستان دشت آزادگان بود که در این حادثه پس از مجروح شدن مرگ مغزی شده و با ایثار خانواده اعضا بدنش به بیماران نیازمند اهدا گردید.
انتهای پیام/
ارسال دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *