جزییات شهادت محیط‌بان هدایت‌الله دیده‌بان

فرمانده یگان حفاظت سازمان محیط‌زیست جزئیاتی از نحوه شهادت محیط‌بان هدایت الله دیده‌بان ارائه داد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ سردار رستگار ضمن عرض تسلیت بابت این ضایعه تلخ و دردناک، گفت که این محیط‌بان قدیمی بر اثر اصابت مستقیم گلوله توسط شکارچیان حیات وحش به شهادت می‌رسد.

بیشتر بخوانید؛

قاتلان محیط‌بان گلستانی دستگیر شدند

فرمانده یگان حفاظت سازمان محیط‌زیست افزود: در ساعت ۱۷ و۵۰ دقیقه ۱۳ خردادماه محیط بان هدایت‌الله دیده‌بان که در منطقه حفاظت شده خائیز خدمت می‌کرد، در پی دریافت گزارشی مبنی بر حضور شکارچیان غیرمجاز در منطقه حفاظت شده خائیز استان کهگیلویه و بویر احمد به منطقه اعزام شد.

رستگار در ادامه گفت: محیط بان دیده‌بان در مسیر حرکت به منطقه مذکور، در جاده آسفالته بهبهان به سد مارون در محل تنگ بستانک، داخل خودرو سازمانی بر اثر اصابت مستقیم گلوله اسلحه به ناحیه سمت چپ سر به شهادت رسید.

وی با بیان اینکه متخلفین متواری شده‌اند، تاکید کرد: عوامل انتظامی با جدیت تمام پیگیر حادثه هستند.

گفتنی است شهید هدایت الله دیده بان نیروی قراردادی اداره‌ حفاظت محیط‌ زیست کهگیلویه و بویر احمد، ۵۸ ساله، متاهل و دارای ۱۵ سال سابقه بود.

منبع: ایسنا

کد خبر: 1269805

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =