پافشاری آلمان بر تسلیح رژیم کودک‌کُش


پافشاری آلمان بر تسلیح رژیم کودک‌کُش

وزیر خارجه آلمان در سخنانی در پارلمان این کشور بدون توجه به جنایات رژیم کودک‌کُش صهیونیستی وعده کمک‌های تسلیحاتی بیشتر به این رژیم را داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه دی سایت، یوهان وادفول، وزیر امور خارجه آلمان در آستانه سفر گیدئون سار، همتای صهیونیستی خود در برلین، وعده کمک‌های تسلیحاتی بیشتر به رژیم صهیونیستی را داد.

وی در یک جلسه پرسش و پاسخ در پارلمان آلمان گفت: آلمان به حمایت از رژیم صهیونیستی از جمله با ارسال سلاح، ادامه خواهد داد. وادفول این وعده خود را با به زعم خود در معرض تروریست بودن این رژیم اشغالگر و جنایتکار توصیف کرد.

بیشتر بخوانید

وادفول در بیانیه افتتاحیه خود، تعهد خود را مبنی بر اینکه امنیت رژیم صهیونیستی بخشی از فلسفه وجودی آلمان است، تکرار کرد. وزیر امور خارجه آلمان در عین حال گفت: این مانع از آن نمی‌شود که ما، در میان دوستان، انتقادات و پیشنهاداتی نیز داشته باشیم.

دولت آلمان همچنین از رژیم صهیونیستی خواسته است تا به سازمان ملل متحد اجازه دهد تا دوباره به نوار غزه کمک‌های بشردوستانه ارسال کند. سخنگوی وزارت امور خارجه آلمان در این باره گفت: اوضاع در غزه به طرز چشمگیری رو به وخامت است.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon
تبلیغات