- در حمله به زندان اوین، هدف حذف جاسوسان اسرائیل بود!؟
- پشت پرده عدم حمایت چین از ایران در جنگ با اسرائیل
- واکنش زیدآبادی به پیشنهاد ترور رئیس جمهور/ حاضرند جامعه را به بیثباتی بکشانند و به کار خود افتخار هم بکنند
- مصاحبه کاترین شکدم با رئیسی را چه کسی هماهنگ کرد؟
- شروط نماینده انقلابی برای مذاکره با آمریکا
- وعده ترامپ به نتانیاهو در مورد ایران
- سردار کوثری: بعد از محاکمه آمریکا و اسرائیل ، برای مذاکره تصمیم گیری می کنیم
- تائید ضربه کاریِ حمله موشکی ایران به پایگاه العدید آمریکا در قطر: غول راداری منهدم شد (عکس)
- روایت عجیب از نحوه شهادت سردار سلامی و سردار کاظمی
برای الهه حسین نژاد!
نواندیش_محمد صادقی: قتل الهه دختر جوانی که باور داشت روزی سبز خواهد شد، ساعت ها سختی مسیر را طی می کرد تا برای کار از جنوب تهران به شمال آن برسد؛ عاشق زندگی بود و این را فریاد می زد بدون تردید قلب هر انسان سالمی را به درد می آورد.
ماجرای الهه حسین نژاد این ختر معصوم ۲۴ ساله ای که با قساوت تمام به قتل رسید بار دیگر افکار عمومی را جریحه دار و واکنش های متفاوتی را برانگیخت و طبق معمول همیشه به کارزاری تازه برای بحث و جدل تبدیل شد.
بعد از این اتفاق عده ای که طبق روال معمول از هر حادثه ای خنجری برای تحقیر مملکت و به گمان خودشان مبارزه سیاسی تیز می کنند این اتفاق را هم فرصتی مغتنم شمردند و از نا امنی گفتند و دعا و کلیپ ساختند که دیگر فقط می خواهیم زنده به خانه برسیم!
این در حالی است که طبق آمارهای جهانی ایران با وجود شرایط سخت اقتصادی سال های اخیر هنوز در بسیاری از جرایم این چنینی وضعیت بهتری در مقایسه با خیلی از کشورها دارد و دلیلی ندارد یک حادثه هر چند تلخ و ناراحت کننده باعث از یادبردن خیلی از چیزها شود.
البته هیچ کس منکر رشد ناامنی در سال های اخیر نسبت به گذشته نیست اما ربط دادن این موضوع صرفا به مسائل اقتصادی هم کار درستی نخواهد بود اتفاقی که متاسفانه باعث شد طی سال های اخیر بسیاری با توجیه همین موضوع بدون اینکه یک روز هم دنبال کار بگردند به شغل موبایل قاپی روی بیاورند، بله همانقدر که جامعه و شرایط اقتصادی می تواند تاثیرگذار باشد کلمات، اظهارات فعالیت های مجازی و جوی که خود ما مردم هم به وجود می آوریم تاثیرگذار خواهد بود جوی که همین مدافعان امروز حقوق بشر روزی با کمپین نه به اعدام آن هم برای همه جرایم خنجر امثال فرزانه ها را تیز می کردند.
برای رخدادن بزهکاری ها عوامل بسیاری دخیل است از شرایط اقتصادی گرفته تا مسائل اجتماعی و فرهنگی که جامعه شناسان به کرات به آن پرداخته اند اما تاکید صرف بر یک بعد از این عوامل آن هم با اهداف و اغراض سیاسی کمکی به کاهش آن نمی کند.
جرم و جنایت های این چنینی هرچند تلخ و دردآور از روز اول با بشر همراه بوده و همچنان خواهد بود هرگز نمی توان آن را به صفر رساند حتی اگر همه انسان ها غرق در ثروت باشند اما می توان آن را به حداقل رساند.
اکنون برای الهه فقط باید سوگواری کرد، با خانواده اش همدردی نمود و حتی اگر کمکی برای برادر عزیز اش که الهه او را با وجود معلولیت عاشقانه دوست داشت بر می آمد انجام داد، در چنین شرایطی که خانواده وی در بدترین وضعیت ممکن قرار دارند دعواهای سیاسی بر سر این ماجرا به راه امداختن جز آنکه داغ آن ها را تازه کند چیزی نخواهد داشت؛ برای الهه فقط باید غمگین بود خیلی غمگین!