توپ‌بازی در خیابان جان یک زن را گرفت

یک نوجوان هنگام بازی در خیابان توپش را طوری شوت کرد که محکم با سر یک مرد جوان برخورد کرد، اما در نهایت این مادر خودش بود که جانش را از دست داد.

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز؛ شب گذشته زوجی برای تعمیر خودرو به تعمیرگاهی در مشهد رفته بودند که ناگهان نوجوانی ۱۴ ساله هنگام بازی در خیابان توپ فوتبالش را طوری شوت کرد که بر سر مرد جوان فرود آمد و او را که جمجمه‌اش مورد عمل جراحی قرار گرفته بود، نقش بر زمین کرد.

بیشتر بخوانید:

پیشنهاد بی‌شرمانه منجر به قتل شد

همسر این مرد که اوضاع را اینگونه دید، به سوی نوجوان مذکور رفت و از سر عصبانیت آنی چند ضربه با دست بر سر و صورت وی نواخت. طولی نکشید که با حضور امدادگران اورژانس، نوجوان راهی بیمارستان شد و بدین ترتیب اهالی محل ماجرا را به مادر این نوجوان اطلاع دادند.

این زن ۴۰ ساله که از شنیدن ماجرای فرزندش دچار شوک شده بود، سراسیمه خود را به محل حادثه رساند. دقایقی بعد با حضور نیروهای گشت کلانتری سپاد مشهد، زوج جوان به همراه مادر نوجوان مذکور به کلانتری منتقل شدند.

اما وقتی زوج جوان از خودروی پلیس بیرون آمدند، مشخص شد که زن ۴۰ ساله حال مناسبی ندارد، به همین دلیل نیروهای پلیس بی‌درنگ با امدادگران اورژانس تماس گرفتند و مادر این نوجوان را به مرکز درمانی انتقال دادند، اما متاسفانه این زن در بیمارستان جان سپرد و اینگونه فاجعه‌ای تلخ به خاطر توپ‌بازی در خیابان رقم خورد.

بررسی‌های پلیس با دستورهای خاکشور قاضی ویژه قتل عمد درحالی ادامه یافت که جسد زن ۴۰ ساله برای تعیین علت دقیق مرگ به پزشکی قانونی منتقل شد. در همین حال بررسی‌های مقدماتی نشان داد که زن یادشده دارای سابقه بیماری صرع بوده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1270082

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =