۱۸ خرداد ۱۴۰۴، ۸:۰۷

اقدام دولت برای عمومی شدن بن کارت‌های سفر؛ رشد ۳۰ درصدی گردشگری خارجی

اقدام دولت برای عمومی شدن بن کارت‌های سفر؛ رشد ۳۰ درصدی گردشگری خارجی

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: اکثر دستگاه‌ها برای اعزام کارکنانشان به مناطق زیارتی و گردشگری، از طریق بودجه رفاهی که سازمان برنامه در اختیارشان قرار می‌دهد، برنامه‌ریزی کردند.

رضا صالحی امیری در گفتگو با خبرنگار مهر، در خصوص اقدامات دولت برای عمومی شدن بن کارت‌های سفر اظهار کرد: ما [در رابطه با بن کارت‌های سفر کارکنان] در حال گفتگو [با دستگاه‌ها] هستیم. اکثر آنها برای استفاده از ظرفیت بن کارت و امور رفاهی برای کارکنانشان، برنامه دارند.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی افزود: ما در حال حاضر [یک تعامل] سه جانبه‌ای میان وزارت فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، سازمان برنامه و بودجه که به عنوان تأمین کننده منابع است و دستگاه‌های ذی نفع که نیازشان را در این خصوص اعلام می‌کنند، داریم. خوشبختانه بر اساس اطلاعی که دارم، اکثر دستگاه‌ها برای اعزام کارکنانشان به مناطق زیارتی و گردشگری، از طریق بودجه رفاهی که سازمان برنامه در اختیارشان قرار خواهد داد، برنامه‌ریزی کردند و این یک قدم بسیار مثبتی است که فکر می‌کنم با توسعه گردشگری در فصل تابستان مواجه خواهیم شد.

رشد ۳۰ درصدی گردشگران خارجی نسبت به دو ماه ابتدای ۱۴۰۳

صالح امیری با اشاره به تعداد گردشگران خارجی اظهار کرد: میانگین گردشگران خارجی [اعم از گردشگران عمومی و مذهبی] در دو ماه ابتدای سال نسبت به دو ماه ابتدای سال ۱۴۰۳ با رشد بسیار خوب حدود ۳۰ درصدی مواجه بوده است.

0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 

کد خبر 6488494

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • IR ۱۴:۴۲ - ۱۴۰۴/۰۳/۱۸
      1 0
      آیا برای افراد غیر کارمند اداری هم فکری شده و برای آنها هم تسهیلاتی در نظر گرفته می شود؟