۱۸ خرداد ۱۴۰۴، ۱۱:۳۱

اجرای طرح امنیت محله‌محور در شاهرود با دستگیری ۲۵خرده‌فروش مواد مخدر

اجرای طرح امنیت محله‌محور در شاهرود با دستگیری ۲۵خرده‌فروش مواد مخدر

شاهرود- فرمانده انتظامی شاهرود از اجرای طرح ویژه امنیت محله‌محور به مدت ۴۸ساعت در این شهرستان خبر داد و گفت: در جریان این عملیات ۲۵نفر از معتادان متجاهر و خرده‌فروشان مواد مخدر دستگیر شدند.

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا شائینی صبح یکشنبه در گفت‌وگو با خبرنگاران به میزبانی فرماندهی انتظامی شاهرود با بیان اینکه طرح امنیت محله محور به مدت ۴۸ ساعت در شهرستان به اجرا در آمد، ابراز داشت: هدف از این اقدام ایجاد فضای توأم با آرامش و ارتقا امنیت در شاهرود بوده است.

وی با بیان اینکه در این طرح پلیس مبارزه با مواد مخدر و سایر پلیس‌های تخصصی به کار گرفته شدند، افزود: در نتیجه طرح ۲۵ معتاد و خرده فروش مواد مخدر در شاهرود دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی شاهرود بابیان اینکه پنج پاتوق آلوده به مواد مخدر پلمپ شد، ابراز داشت: مقدار هفت کیلوگرم انواع مواد مخدر صنعتی و سنتی نیز در این عملیات کشف شد.

شائینی از شناسایی ۲۳ تبعه خارجی فاقد مجوز و مدارک قانونی در شاهرود خبر داد و تصریح کرد: این افراد به اردوگاه منتقل و از کشور طرد خواهند شد.

وی افزود: عواقب هر گونه به کار گیری اتباع خارجی غیر مجاز بر عهده کارفرما خواهد بود لذا از شهروندان درخواست داریم برای حفظ آرامش و امنیت از استفاده این نیروها خودداری کنند.

کد خبر 6492153

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha