به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ،ارسالی از سراج24 ،
در حالی که تجربه تاریخی جمهوری اسلامی ایران از تعامل با ایالات متحده، سرشار از بدعهدی، دخالت و دشمنی است، برخی همچنان بر امکان مصالحه با واشنگتن تأکید دارند. در این میان، نگاهی به حافظه جمعی ملت ایران و تحلیل ریشههای بیاعتمادی نسبت به آمریکا میتواند ابعاد این مسئله را روشنتر کند.
وحدت و انسجام داخلی مهمترین عامل بازدارندگی در برابر آمریکا است
حسام عسکری، عضو شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان، در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس با اشاره به سابقه طولانی دشمنی آمریکا با ملت ایران تأکید کرد: حافظه تاریخی ایرانیان پر است از خیانتها، بدعهدیها و دخالتهای آمریکا؛ از حمایت از تجزیهطلبی در سالهای ابتدایی انقلاب تا پشتیبانی از صدام، تحریمهای یکجانبه و خروج از برجام.
وی گفت: تسخیر سفارت آمریکا واکنشی انقلابی به توطئههای واشنگتن بود، اما نکته مغفول آن است که خود آمریکا روابط دیپلماتیک را در سال ۱۳۵۹ قطع کرد. در دوران جنگ، آمریکا بهجای حمایت از کشوری که هدف تجاوز قرار گرفته بود، حامی صدام شد و حتی پس از سرنگونی هواپیمای مسافربری ایران در سال ۶۷، به فرمانده ناو مدال افتخار داد.
عسگری افزود: دولت بوش ایران را «محور شرارت» خواند و این نشان میدهد خوشباوری در برابر آمریکا همواره به ضرر ایران تمام شده است.
وی با اشاره به خروج آمریکا از برجام گفت: این اقدام بیسابقه، بیاعتباری ایالات متحده را در نظام بینالملل ثابت کرد و نشان داد که هرگونه تعامل با واشنگتن باید بر اساس منطق قدرت باشد، نه خوشبینی سادهلوحانه.
این فعال سیاسی در پایان بر لزوم حفظ وحدت ملی تأکید کرد و گفت: وحدت و انسجام داخلی، مهمترین عامل بازدارندگی در برابر زیادهخواهی آمریکا بوده و هست. در شرایطی که دشمن بهدنبال بهرهبرداری از شکافهای داخلی است، همصدایی ملت و مسئولان باید اولویت نخست باشد.