یا علی مدد ملی پوشان فوتبال در اردوی آماده سازی به مهمانی بزرگ غدیر

در آستانه عید سعید غدیر و مهمونی ده کیلومتری جمعی از ملی‌پوشان فوتبال ایران به پویش مردمی مهمونی ده کیلومتری غدیر» پیوستند.

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، روز گذشته، در حاشیه اردوی آماده‌سازی تیم ملی برای دیدار حساس با کره‌شمالی، نماهنگی به مناسبت «مهمونی ده کیلومتری غدیر» با حضور ملی پوشان فوتبال تولید شد.

در این نماهنگ، علاوه بر «محمد انصاری»، بازیکن سابق پرسپولیس که به این پویش پیوسته، چهره‌های مطرحی چون «سید محمدرضا حسینی»، بازیکن سابق سپاهان، نیز در کنار «فوتبالیستهای نونهال آکادمی شهید ابراهیم هادی» به همخوانی پرداخته‌اند.

همچنین «علیرضا بیرانوند»، «شجاع خلیل زاده»، «امیرحسین حسین زاده»، «شهریار مغانلو» و «روزبه چشمی» از اعضای تیم ملی فوتبال در این نماهنگ حضور دارند.

در این نماهنگ که کاری از مرکز هنری رسانه‌ای نهضت است، ضمن اقتدا به منش پهلوانی و مدد جستن از مولا علی (ع) برای موفقیت و سربلندی کشور، به «پویش لقمه میلیونی» نیز اشاره شده و به زودی منتشر خواهد شد. «پویش لقمه میلیونی»، با هدف گسترش فرهنگ اطعام غدیر و ادامه سنتی حسنه، بر اساس سفارش معصومین از سال گذشته ادامه پیدا کرده است.

ملی‌پوشان قرار است سه‌شنبه شب (۲۰ خرداد) از ساعت ۱۹:۳۰، در چارچوب هفته دهم و پایانی مرحله سوم انتخابی جام جهانی، در ورزشگاه آزادی میزبان تیم ملی کره‌شمالی باشند.

گفتنی است «مهمونی بزرگ ده کیلومتری غدیر» نیز روز شنبه در تهران و همزمان در مسافت ۵۰۰ کیلومتری در شهرهای مختلف ایران نیز برگزار خواهد شد.

یا علی مدد ملی پوشان فوتبال در اردوی آماده سازی به مهمانی بزرگ غدیر

یا علی مدد ملی پوشان فوتبال در اردوی آماده سازی به مهمانی بزرگ غدیر

یا علی مدد ملی پوشان فوتبال در اردوی آماده سازی به مهمانی بزرگ غدیر

انتهای پیام/

کد خبر: 1270529

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • 0 + 0 =