۲۲ خرداد ۱۴۰۴، ۱۷:۴۸

عراقچی: برای دفاع از حقوق ملت ایران به مسقط می رویم

عراقچی: برای دفاع از حقوق ملت ایران به مسقط می رویم

وزیر امور خارجه کشورمان گفت: ما در مسقط حضور خواهیم داشت برای دفاع از حقوق ملت ایران، دفاع از مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران و دفاع از دستاوردهای هسته‌ای دانشمندان ایرانی.

به گزارش خبرنگار مهر، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه کشورمان در خصوص نتایج سفرش به اسلو و شرکت در مجمع گفتگوهای بین‌المللی آن، گفت: سفر من به نروژ برای شرکت در مجمع گفت‌وگوهای اسلو بود که یکی از مجامع معتبر در سطح بین‌المللی در حوزه فعالیت‌های اندیشکده‌ای و موضوعات جاری بین‌المللی به شمار می‌رود و هر ساله برگزار می‌شود.

وی افزود: امسال وزیر امور خارجه نروژ از بنده و جمعی از وزرای خارجه منطقه برای ارائه برخی بحث‌ها درباره مسائل منطقه‌ای دعوت به عمل آورده بود.

وی اظهار کرد: یکی از پنل‌های این نشست به آینده منطقه اختصاص داشت که بنده و وزرای خارجه مصر، عربستان، عمان و قطر در آن شرکت داشتیم و نفس برگزاری این جلسه نشان‌دهنده آن بود که بازیگران آینده منطقه چه کشورهایی خواهند بود. این پنل، نشست تخصصی بسیار خوبی بود و نتیجه‌گیری مناسبی از آن حاصل شد؛ به‌طوری‌که تأکید گردید آینده‌ای متفاوت برای منطقه بدون تحقق عدالت نسبت به فلسطین و مردم فلسطین امکان‌پذیر نخواهد بود.

عراقچی عنوان کرد: موضوع مذاکرات هسته‌ای ایران و آمریکا نیز در این نشست و همچنین در نشست‌های قبلی و بعدی مورد توجه قرار گرفت و مواضع جمهوری اسلامی ایران در این زمینه بیان شد. همچنین در حاشیه این مجمع بین‌المللی، دیدارهای دوجانبه و چندجانبه‌ای برگزار شد که بعضاً می‌توانند از خود نشست نیز مهم‌تر تلقی شوند.

وی افزود: دیدارهای خوبی داشتم، از جمله با وزیر خارجه عمان که در آن، ترکیب دور بعدی مذاکرات با آمریکا که برای روز یکشنبه نهایی شده، مطرح گردید. همچنین با وزیر خارجه مصر جلسه‌ای داشتم و نشست مشترکی با حضور سه کشور برگزار شد که در آن درباره مذاکرات ایران و آمریکا تبادل نظر صورت گرفت.

وزیر خارجه کشورمان گفت: دیدار بسیار خوبی با نماینده سازمان ملل در امور سوریه داشتیم و همچنین با وزیر خارجه نروژ و نخست‌وزیر نروژ دیدار مهمی انجام شد. در عین حال دیدار خوبی نیز با رئیس کمیسیون سیاست خارجی پارلمان نروژ صبح امروز داشتم. در مجموع، این سفر را بسیار موفق ارزیابی می‌کنم؛ هم از نظر بیان دیدگاه‌ها و مواضع جمهوری اسلامی ایران و هم از نظر ملاقات‌ها و تبادل نظرهایی که درباره مسائل منطقه صورت گرفت. از جمله، دیدار با وزیر خارجه عربستان که در پایان مراسم حج انجام شد و درباره ترتیبات مناسبی که برای رفاه حجاج ایرانی اتخاذ شده بود، گفت‌وگو کردیم که جای تقدیر دارد.

وی در پایان در خصوص مذاکرات غیر مستقیم با آمریکا، عنوان کرد: ما در حال آماده‌سازی برای روز یکشنبه هستیم که دور بعدی مذاکرات با آمریکا برگزار خواهد شد؛ مذاکراتی که در سایه قطعنامه جدید شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انجام می‌شود و این مسئله بر پیچیدگی‌های موضوع خواهد افزود. ولی به هر حال، ما در مسقط حضور خواهیم داشت برای دفاع از حقوق ملت ایران، دفاع از مواضع اصولی جمهوری اسلامی ایران و دفاع از دستاوردهای هسته‌ای دانشمندان ایرانی. ان‌شاءالله با توکل به خدا و دعای خیر مردم، به کشور بازخواهیم گشت.

کد خبر 6497475

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • Mohsen ۱۷:۵۴ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۲
      4 5
      مردونگی کوتاه نیاین، حتی اگر سایه جنگ هم بالا سرمون باشه، در برابر ظلم کوتاه نیاین!
    • ۱۸:۲۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۲
      0 0
      من امیدوارم جناب عراقچی چند کپی از وظایف کشورهایی که عضو ان پی تی میشوند وکشورهای هسته‌ای ووظایف اژانس باخود به آنجا ببرد.امریکا راکتور با سوخت ۹۰ درصد بعد از ورود ایران به ایران هدیه داد.در آن پی تی هیچ ممنوعیتی در نوع راکتور وتغلیظ هسته‌ای وچود ندارد.تمام ادعاها جعلی است.ایران باید راکتور اراک را باز سازی واز آن دفاع کند
    • ۱۹:۱۶ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۲
      0 9
      بجای روابط بااروپا که دنبال منزوی کردن ایران هستند بایدسفارت انهاراکه هیچ روابط اقتصادی ندارندولانه جاسوسی شده بسته شود وسفارت امریکابازگشایی گردد روابط باروسیه وچین وآمریکا خیلی بهترازاروپاست ایران بجای مقابله باقطعنامه های اروپادرمسئله هسته ای غنی سازی رامتوقف وباامریکا رابطه برقرارکند وپوزه اروپا واسرائیل رابه خاک بمالد
    • IR ۲۳:۱۳ - ۱۴۰۴/۰۳/۲۲
      0 2
      ملت ایران غنی سازی بیش از۳ونیم درصدنمیخان بمب اتم نمیخان جنگ هم نمیخان