کد خبر: 718278
|
۱۴۰۴/۰۳/۲۲ ۲۱:۲۹:۳۵
| |

حریق اسکله پارسیان مهار شد/ ۲۰ لنج تجاری در آتش سوخت

مدیرکل مدیریت بحران هرمزگان گفت: با تلاش بی‌وقفه تیم‌های امدادی و عملیاتی، آتش‌سوزی گسترده در اسکله جوادالائمه پارسیان مهار شد که در این حادثه ۲۰ لنج تجاری طعمه حریق شدند.

حریق اسکله پارسیان مهار شد/ ۲۰ لنج تجاری در آتش سوخت
کد خبر: 718278
|
۱۴۰۴/۰۳/۲۲ ۲۱:۲۹:۳۵

مهرداد حسن‌زاده، مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان، از مهار کامل آتش‌سوزی اسکله جوادالائمه در شهرستان پارسیان خبر داد.

به گزارش مهر، وی گفت: با اعزام ۱۵ دستگاه خودروی آتش‌نشانی و حدود ۵۰ نیروی آتش‌نشان، این آتش‌سوزی در کوتاه‌ترین زمان ممکن تحت مدیریت مستقیم فرماندار پارسیان و با همکاری تیم‌های عملیاتی، امنیتی و انتظامی مهار شد در حال حاضر عملیات لکه‌گیری در حال انجام است.

حسن‌زاده ضمن قدردانی از تلاش نیروهای امدادی افزود: در این حادثه متأسفانه ۲۰ فروند لنج تجاری دچار حریق شد بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد که عملیات جوشکاری در یکی از لنج‌ها باعث بروز آتش‌سوزی اولیه شده و سپس حریق به سایر لنج‌ها سرایت کرده است.

وی درباره میزان خسارات وارده گفت: برآورد دقیق خسارت پس از انجام ارزیابی‌های نهایی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

دیدگاه تان را بنویسید

خواندنی ها