آسیب به ۵ دانشجو براثر حمله رژیم صهیونیستی به بلوارکشاورز


آسیب به 5 دانشجو براثر حمله رژیم صهیونیستی به بلوارکشاورز

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: در پی حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به خانه‌ای در مجاورت خوابگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران واقع در بلوار کشاورز، ۵ دانشجو دچار آسیب شدند اما جدی نبوده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمدحسین پورغریب، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران اظهار کرد: در پی حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به خانه‌ای در مجاورت خوابگاه دانشگاه علوم پزشکی تهران واقع در بلوار کشاورز، بخشی از دیوار خوابگاه فرو ریخت و چند دانشجو به طور جزئی مصدوم شدند. با وجود آسیب، خوشبختانه هیچ دانشجویی دچار جراحت جدی نشد و دانشگاه دستور تخلیه خوابگاه را صادر کرد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران، گفت: در این حادثه بخشی از دیوار ساختمان خوابگاه بر اثر حمله تروریستی اسرائیل به خانه مجاور فرو ریخت.

به گفته وی، حدود 4 تا 5 دانشجو بر اثر این حادثه مجروح و مصدوم جزئی شده‌اند و تاکنون بر اساس آخرین گزارش‌ها دانشجویی آسیب جدی ندیده است.

گفتنی است در این خوابگاه که در بلوار کشاورز واقع شده است، دانشجویان بین الملل مستقر هستند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
حج و زیارت
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon
تبلیغات