میلی صفحه خبر لوگو بالا
تبلیغات تابناک صفحه خبر لوگو بالا
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
میلی صفحه خبر موبایل

هنوز سلاح‌های مؤثر و ضربات تمام‌کننده را به کار نگرفته‌ایم

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت که جمهوری اسلامی ایران معتقد است هنوز بخشی از سلاح‌های مؤثرش و یا ضربات تمام‌کننده را به کار نگرفته است.
کد خبر: ۱۳۱۲۲۰۸
|
۲۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۳ 17 June 2025
|
5207 بازدید

                              هنوز سلاح‌های مؤثر و ضربات تمام‌کننده را به کار نگرفته‌ایم

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا؛ با اشاره به قدرت موشکی ایران گفت: رصد اخبار بیرونی و حتی اخبار رژیم صهیونیستی نشان‌ می‌دهد که اقتدار قدرت موشکی ایران تأثیرات خاص داشته است.

فرنام صنعت بین متن خبر

وی‌ افزود: مقایسه رجزخوانی‌های اولیه آن‌ها با اظهارات روزهای اخیر نشان‌ می‌دهد که قدرت موشکی جمهوری اسلامی ایران توانسته به آن‌ها تفهیم کند که آن چیزی که فکر می‌کردند، نیست و نمی‌توانند هر کاری که می‌خواهند انجام دهند.

احمدی خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران معتقد است هنوز بخشی از سلاح‌های مؤثرش و یا ضربات تمام‌کننده را به کار نگرفته است.

وی درباره پیام توان ایران به جامعه بین‌الملل گفت: آن‌ها تصور و خطای محاسباتی نسبت توان نیروهای مسلح و مردم داشتند و همین این خطای محاسباتی موجب اقدامات اولیه‌شان شد؛ در این اقدامات اولیه، تصور می‌کردند می‌توانند جامعه ایرانی را تحت تأثیر القائات خود قرار دهند اما دیدند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در کوتاه‌ترین زمان ممکن وارد عمل شد و عملیاتی موفق انجام داد. از سوی دیگر، انسجام و اتحاد مردم نیز به خوبی نمایان شد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان کرد: همه این‌ها خطای محاسباتی آن‌ها را محرز و مشخص کرد. به همین دلیل لحن آن‌ها تغییر کرده و اکنون سراسیمه به دنبال مساعدت هستند یا حتی بعضی‌ها از میانجیگری صحبت می‌کنند و اینکه باید ایران و هم رژیم صهیونیستی کوتاه بیاید. آن‌ها به خوبی به اقتدار ایران و توان موشکی نظام جمهوری اسلامی پی بردند.

اشتراک گذاری
برچسب ها
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
با اخراج بازرسان آژانس انرژی اتمی موافق هستید؟
الی گشت