۳۰ خرداد ۱۴۰۴، ۰:۲۰

پالمیراس پیروز دیدار با الاهلی مصر در جام جهانی باشگاه ها شد

پالمیراس پیروز دیدار با الاهلی مصر در جام جهانی باشگاه ها شد

تیم فوتبال پالمیراس برزیل موفق شد در دومین هفته جام جهانی باشگاه ها مقابل نماینده کشور مصر به پیروزی دست یابد.

به گزارش خبرنگار مهر، تیم‌های فوتبال پالمیراس برزیل و الاهلی مصر در اولین بازی هفته دوم مرحله گروهی جام جهانی باشگاه‌ها شامگاه پنج‌شنبه ۲۹ خرداد و از ساعت ۱۹:۳۰ به وقت ایران در ورزشگاه مت لایف آمریکا به مصاف هم رفتند که این بازی با نتیجه ۲ بر صفر به سود نماینده برزیل تمام شد.

ابوعلی مدافع تیم الاهلی در دقیقه ۴۹ به اشتباه دروازه خودی را باز کرد و در دقیقه ۵۹ هم لوپز گل دوم را برای پالمیراس به ثمر رساند.

در حالی که انتظار می‌رفت تا بازی ادامه پیدا کند اما آنتونی تیلر داور مسابقه به دلیل شرایط جوی ناپایدار آب و هوایی در دقیقه ۶۲ دستور به توقف بازی داد. پس از وقفه‌ای حدود ۵۰ دقیقه‌ای بازی از سر گرفته شد که در نتیجه دیدار تأثیری نداشت و پالمیراس ۲ بر صفر این دیدار را به سود خود به پایان رساند.

لازم به ذکر است که دیدار روز گذشته دو تیم پاچوکا و سالزبورگ هم به همین دلیل متوقف شده بود که در نهایت با وقفه‌ای کمتر از یک ساعت از سر گرفته شد و سالزبورگ ۲ بر یک پیروز بازی شد.

کد خبر 6505169

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha