۳۱ خرداد ۱۴۰۴، ۱۲:۵۴

علی قمصری برای تهران می‌نوازد

علی قمصری برای تهران می‌نوازد

علی قمصری در راستای مسئولیت اجتماعی و با پیام همدلی مردم و بازآفرینیِ حالی خوش برای ساکنان تهران، اجرایی را در برج آزادی به صحنه می‌برد.

به گزارش خبرگزاری مهر، علی قمصری آهنگساز و نوازنده تار، روز یکشنبه یکم تیر ۱۴۰۴، در محل برج آزادی (در محوطه میدان) اجرایی رایگان برگزار می‌کند.

این هنرمند در راستای مسئولیت اجتماعی خود با پیام همدلی مردم و تلاش برای بازآفرینی حالی خوش برای ساکنان تهران که این روزها را در شرایطی سخت می‌گذرانند، به همراه هم‌نوازان حصار (کامران منتظری و حمیدرضا یوسفی) به اجرای قطعاتی از موسیقی ایرانی می‌پردازد.

قمصری با باور به اینکه در شرایطی چنین سخت، هنر واسطه‌ای زیبا و موثر برای همدلی، تاب‌آوری و نزدیکی قلب‌هاست، به صورت مستقل و خودجوش سعی در ایجاد فضایی همدلانه با شهروندان تهران دارد.

قمصری در سال‌های گذشته پروژه تار ایرانی را به طور مستمر در نقاط مختلف ایران برگزار کرده و این گام هم در راستای همان پروژه‌ تار ایرانی برگزار می‌شود.

این اجرا رایگان بوده و از ساعت ۱۷:۳۰ فردا یکشنبه اول تیر آغاز می‌شود و حضور برای عموم مردم آزاد است.

کد خبر 6506669

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha