وزیر دفاع به چین سفر کرد
وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با هدف شرکت در اجلاس وزرای دفاع کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای با استقبال مقامات چینی وارد این کشور شد.

وزیر دفاع جمهوری اسلامی ایران با هدف شرکت در اجلاس وزرای دفاع کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای با استقبال مقامات چینی وارد این کشور شد.
به گزارش منیبان، امیر سرتیپ عزیز نصیرزاده در جریان این سفر ضمن حضور و سخنرانی در اجلاس وزرای دفاع کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای، با تعدادی از همتایان خود در کشورهای عضو این سازمان همکاری دیدار و گفتوگو خواهد کرد.
اجلاس وزرای دفاع کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای روز پنجشنبه در شهر «چینگدائو» چین برگزار خواهد شد.
سازمان همکاریهای شانگهای باهدف همکاریهای چندجانبه امنیتی، اقتصادی و سیاسی تشکیل شدهاست. این سازمان اکنون ده عضو اصلی شامل چین، روسیه، هند، ایران، پاکستان، قزاقستان، تاجیکستان، ازبکستان و قرقیزستان و بلاروس و شش عضو ناظر دارد و یکی از بزرگترین سازمانهای منطقهای محسوب میشود.
2 محکومیت تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه لبنان و قتل عام مردم بیگناه علیه ایران
4 اطلاعیه تعطیلی فردا چهارشنبه ۲۵ تیرماه صادر شد/ اسامی شهرها
7 حسین کمالی: ادعای اینکه ایران مفهومی متأخر یا موهوم است، نشانۀ بیاعتنایی به نصوص تاریخی است
10 وضعیت خانههایی که در جنگ آسیب دیدند؛ زهرا بهروزآذر چه گفت؟
11 ساختن ثبات منطقهای از دل خاکسترهای جنگ نتانیاهو علیه برجام
13 دادستانی تهران علیه یک نماینده تهران در مجلس اعلام جرم کرد
احتمال بازگشت یک بازیکن به لیست ساپینتو
با بحران در خط هافبک دفاعی استقلال، شایعه بازگشت زبیر نیکنفس به این تیم قوت گرفته است.