۵ تیر ۱۴۰۴، ۱۹:۱۶

هرگونه ارتباط با عوامل رژیم صهیونیستی مستوجب اشد مجازات است

هرگونه ارتباط با عوامل رژیم صهیونیستی مستوجب اشد مجازات است

وزارت اطلاعات در اطلاعیه‌ای به فریب‌خوردگان هشدار داد و تأکید کرد هرگونه ارتباط و همکاری با عوامل رژیم صهیونیستی، مستوجب اشد مجازات خواهد بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، وزارت اطلاعات در اطلاعیه‌ای به فریب خوردگان هشدار داد و تاکید کرد هرگونه ارتباط و همکاری با عوامل آن رژیم، مستوجب اشد مجازات خواهد بود.

متن اطلاعیه به شرح زیر است:

هموطن گرامی

با سلام و احترام به استحضار می‌رساند:

به دنبال مجموعه اقدامات مدافعان امنیت کشور در شناسایی مرتبطین رژیم صهیونی و کاهش دسترسی‌های آن رژیم به داخل، سازمان تروریستی موساد اقدام به راه‌اندازی حساب‌های جدیدی برای جبران خلاء ارتباطی موجود نموده است.

صفحات و حساب‌های مذکور با هدف دریافت اطلاعات، القای اخبار جعلی و زمینه‌سازی اقدامات تروریستی، آغاز به فعالیت کرده‌اند. لذا ضمن سپاس از قاطبه‌ی شهروندان عزیز به دلیل یاری همیشگی به خادمان خود، به معدود فریب خوردگانی که احتمال ارتباط با این صفحات دارند، هشدار داده می‌شود که طبق اعلام قبلی دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی و مرجع محترم قضائی، هرگونه ارتباط و همکاری با عوامل آن رژیم، مستوجب اشد مجازات خواهد بود.

ستاد خبری وزارت اطلاعات

کد خبر 6512700

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • بیات IR ۲۰:۵۱ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۵
      2 0
      تشکر از همه سربازان وطن به ویژه سربازان گمنام امام زمان عج
      • سربلز IR ۲۱:۳۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۵
        1 0
        ماشاالله
    • ناشناس IR ۰۰:۴۶ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۶
      1 0
      اگر برخورد با عوامل نفوذی محکم و قاطع نباشه دیگران هم هوس میکنن به کشورشان خیانت کنن
    • CA ۰۱:۰۷ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۶
      1 0
      ❤️🇮🇷❤️زنده باد❤️🇮🇷❤️
    • IR ۰۴:۴۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۶
      1 0
      لعنت خدا بر هر چه وطن فروش و مزدور داخلیست.
    • محمد IR ۰۹:۳۸ - ۱۴۰۴/۰۴/۰۶
      0 0
      اول از همه ببینیم چه جور از دل تلاویو سرقت اطلاعاتی میشه!! ولی بغل پای خودمون تولید پهباد و کواد کوپتر رو نمی بینیم؟! این همه خاین ی دفعه از کجا سر درمیارن و اینهمه ضربه میخوریم؟! جور کشف و انهدام به موقع و پیشگرانه عوامل دشمن رو جان فرمانده ها و مردم میکشن.