بالا
ورود به حساب کاربری
ثبت نام کنید
ارسال این مطلب برای دوستان

بازیکن ۴۰۰ هزار دلاری عراقی در پرسپولیس؟/ مهدی رحمتی به استقلال بازگشت/ فیگو، کاناوارو و روبرتو کارلوس در راه تهران

منبع : خبرورزشی
تعداد نظرات کاربران : ۰ نظر
تاریخ انتشار : جمعه 6 تیر 1404 | 2:43

بازخوانی صفحه اول خبرورزشی؛ عکس جلد روزنامه خبر ورزشی در تاریخ ششم تیر سال ۱۳۹۴ را ملاحظه می‌کنید.

به گزارش خبر ورزشی، پرسپولیس ۱۰ سال قبل در چنین روزهایی برای حضور مقتدرانه در لیگ برتر وارد عرصه نقل و انتقالات تابستانی شده بود.

پرسپولیسی‌ها که با برانکو ایوانکوویچ درصدد ساختن تیمی قوی بودند، برای جذب چند بازیکن ایرانی و خارجی تور پهن کردند و در همین راستا ششم تیر سال ۱۳۹۴ طی گزارشی اختصاصی، از مذاکره مدیران وقت پرسپولیس با ضرغام اسماعیل ملی پوش عراقی خبر دادیم. پرسپولیسی‌ها در آن مقطع حاضر بودند ۴۰۰ هزار دلار هم به این بازیکن بدهند اما او با وجود گفتگوهای ابتدایی، در نهایت ترجیح داد راهی فوتبال ترکیه شود و به پرسپولیس نیامد.

پیوستن مهدی رحمتی به استقلال نیز از جمله اخبار اختصاصی دیگری بود که ششم تیر ۹۴ روی جلد ما به چشم می‌خورد. بازیکنی که در آن مقطع با قراردادی یک و نیم میلیارد تومانی دوباره به جمع آبی پوشان بازگشت.

یکی دیگر از اخبار فوق العاده مهمی که ششم تیر ۹۴ روی جلد ما نشست، سفر تابستانی لوییس فیگو، فابیو کاناوارو و روبرتو کارلوس به تهران بود. آنها در قالب تیم منتخب ستارگان فوتبال جهان با چند مهره سرشناس دیگر مسافر تهران می‌شدند تا به مصاف هنرمندان کشورمان بروند. این خبر کاملاً درست بود و مسابقه فوق روز ششم شهریور در ورزشگاه آزادی برگزار شد. البته منتخب پیشکسوتان و هنرمندان ایران با یکدیگر تلفیق شدند تا بر جذابیت کار مقابل ستارگان سرشناس فوتبال جهان بیفزایند.

دسته بندی ها : خبرورزشی
برچسب ها :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *