۱۲ تیر ۱۴۰۴، ۱۴:۴۶

کشته شدن معاون فرمانده نیروی دریایی روسیه در حمله موشکی اوکراین

کشته شدن معاون فرمانده نیروی دریایی روسیه در حمله موشکی اوکراین

وزارت دفاع روسیه از کشته شدن ژنرال «میخائیل گودکوف» معاون فرمانده کل نیروهای ساحلی و زمینی نیروی دریایی روسیه در جریان یک عملیات رزمی در استان کورسک خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ریانووستی، یک مقام روس اعلام کرد «میخائیل گودکوف» معاون فرمانده کل نیروی دریایی روسیه در استان کورسک هنگام انجام وظیفه کشته شد.

وزارت دفاع روسیه نیز در بیانیه ای اعلام کرد ژنرال گودکوف معاون فرمانده کل نیروهای ساحلی و زمینی نیروی دریایی روسیه در جریان یک عملیات رزمی در استان کورسک کشته شد.

رسانه‌ها ضمن اعلام این خبر مدعی شدند که در حمله موشکی ارتش اوکراین به قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه در شهر کورِنِوو (منطقه کورسک)، سپهبد «میخائیل گودکوف» معاون فرمانده نیروی دریایی روسیه به همراه بیش از ۱۰ افسر ارشد دیگر کشته شد.

این رسانه‌ها گزارش دادند که این یکی از بالاترین تلفات روسیه در میان فرماندهان عالی‌رتبه از ابتدای جنگ تاکنون به‌شمار می‌رود.

کد خبر 6519599

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha

    نظرات

    • رحمانی IR ۲۰:۵۰ - ۱۴۰۴/۰۴/۱۴
      0 0
      امریکا و غرب در جنگ روسیه اوکراین که طرف اصلی برابر روسیه خودشان هستند با ارسال تسلیحات به دلقک جنگ را فرسایشی کرده اند کشوری مانند اکراین قربانی می کنند تا رقیبان تضعیف ونابود کنند روسیه بایست مماشات کناربکذاردبه هرطریقی شده زودتر کار جنگ را یه سره کنه و امنیت انگلیس و فرانسه را برهم بزند. جنگ را به خاک شان بکشاند بایست روسیه مانند انها یارگیری کند چین کره شمالی ایران برزیل کوبا پاکستان کشورهای قدرتمندی هستند و قطعا انگلیس وامریکا برای همه برنامه دارند سکوت وانتظار کشورها برایشان بسیار خطر