پنجشنبه 16 مرداد 1404 - Thu 07 Aug 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • تفسیر مخدوش از مصوبه مجلس درباره آژانس!

  • نتیجه همکاری با آژانس حمله به تأسیسات هسته‌ای‌مان بود

  • هشدار! از خواب غفلت برخیزید!

  • خطای محاسباتی درباره براندازی موجب تقویت داخلی ایران شد

  • حزب‌الله لبنان آماده شده است

  • این غزه است که اسرائیل را از نقشه جهان حذف می‌کند

  • افزایش احتمال تغییرات قریب‌الوقوع در برخی نهادهای عالی امنیتی

  • مراسم بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه

  • پیام تسلیت به جناب سرهنگ شعبانپور

  • گلچین مداحی شهادت حضرت رقیه(س)

  • قالیباف صدای مظلومیت ایران در قلب ژنو فریاد زد

  • خروج هیئت‌های فلسطین، ایران و یمن از اجلاس بین‌المجالس به هنگام سخنرانی رئیس کنست اسرائیل

  • چرا اصرار بر یک باور در دولتمردان خصوصا وزارت خارجه پر‌رنگ است؟

  • پرده‌برداری رهبر انقلاب از لایه تمدنی جنگ ۱۲ روزه

  • هسته‌ای و حقوق بشر بهانه است آمریکا از توانایی‌های جمهوری اسلامی ناراحت است +صوت و فیلم

  • لایحه مقابله با نشر اکاذیب خلع سلاح جریان تحریف

  • دفاع پیش‌دستانه مشروع ایران: ضرورتی امنیتی در برابر تهدیدات مستمر

  • الاغ نمی پرد یونجه، موز نمی دهد!

  • موازنه برتری قدرت موشکی بر قدرت جنگنده‌ها

  • آتش زیر خاکستر اگر شعله‌ور شود!

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 404631
    تاریخ انتشار: 16/تير/1404 - 16:17
    صفوی:

    صهیونیست‌ها می‌دانند هنوز نیروی دریایی و نیروی قدس وارد عمل نشده‌اند

    مشاور فرمانده‌کل قوا با بیان اینکه نیروهای مسلح ایران برای همه طرح‌های دشمن آمادگی دارند، گفت: صهیونیست‌ها می‌دانند هنوز قسمتی از نیروهای ما مثل نیروی دریایی و نیروی قدس وارد عمل نشده‌اند و حتی ارتش هم با همه توان وارد عمل نشده است.

    صهیونیست‌ها می‌دانند هنوز نیروی دریایی و نیروی قدس وارد عمل نشده‌اند

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» 

    سردار سرلشکر سیدیحیی صفوی، دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا و رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید حاج قاسم سلیمانی در جمع عزاداران حسینی(ع)، ضمن تشکر از حضور معنادار مردم در تشییع شهدای اقتدار بیان کرد: حضرت امام(ره) فرمودند؛ "مردم ما از مردم زمان حضرت علی(ع) در کوفه و از مردم حجاز در زمان پیامبر اکرم(ص) بهترند."، و این موضوعی است که در حوادث 46 سال گذشته و حتی در همین حوادث اخیر به اثبات رسیده است و مردم رشد، شجاعت و فهم خود را نشان داده‌اند.

    رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید حاج قاسم سلیمانی سپس به رابطه حضرت امام اباعبدالله الحسین(ع) با حضرت امام حجةبن الحسن العسکری(عج) اشاره کرد و افزود: یکی دو نکته را در این رابطه عرض می‌کنم، نوشته شده است که حضرت ولی‌عصر(عج) زمانی که کنار خانه کعبه اعلام حضور می‌کنند یکی از جملاتشان این است؛ «یا اهل العالم انابن‌الحسین(ع)»‌، ای مردم جهان من فرزند حسین هستم، پس قبل از ظهور مردم جهان باید حسین(ع) را بشناسند؛ اما چطور ایشان را بشناسند؟ در همین مجالس روضه اباعبدالله(ع) و راه‌پیمایی اربعین؛ راه‌پیمایی‌ای که بیش از 20 میلیون نفر طی مدت ده روز میهمان مردم عراق هستند.

    سرلشکر صفوی با ابراز اینکه چنین جمعیتی در هیچ مراسمی حتی در مراسم سالیانه حج در مکه و مدینه هم وجود ندارد، اضافه کرد: نکته بعدی این است که نوشته شده است یکی از شعارهای ایشان «یالثارات الحسین(ع)» است؛ پس این موارد نشان می‌دهد ارتباطی بین امام حسین(ع) و فرزند برومندشان حضرت حجت(عج) وجود دارد.

    مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در ادامه با توجه به جنگ تحمیلی 12روزه رژیم صهیونیستی گفت: جنگ‌ها را معمولاً رهبران سیاسی شروع و تمام می‌کنند با این هدف که اراده سیاسی یک یا چند کشور بر یک کشور یا یک دولت یا یک ملت دیگر تحمیل شود؛ حال با این تحمیل اراده ممکن است بخواهند آن نظام سیاسی را سرنگون، تسلیم یا تجزیه کنند و یا قراردادی مثل قرارداد ترکمنچای و گلستان ببندند یا خواهان لغو قراردادی مثل قرارداد 1975 الجزایر، باشند.

    وی خاطرنشان کرد: نتانیاهو که یک فرد شیطان‌صفت و جنایتکار بالذات است برای رسیدن به اهداف خود فقط 60 هزار نفر را در غزه کشته است و در ایران نیز طی حملات اخیر طبق آمار رسمی 935 نفر از مردم عادی، غیر از فرماندهان و دانشمندان را به شهادت رسانده است، اما با وجود این، در رسیدن به همه اهدافش شکست خورد، زیرا نه جمهوری اسلامی سرنگون و تجزیه شد و نه مردم متفرق شدند؛ البته هرچند آسیب دیدیم ولی به آنها آسیب هم زدیم.

    وی با اعلام اینکه آسیب‌هایی جدی به صهیونیست‌ها وارد شده است ولی به‌شدت انتشار اخبار آن را مدیریت می‌کنند، ادامه داد: رژیم صهیونیستی در طول هفتاد و چند سال عمر ننگینی که داشته است، همانند آنچه را ایران علیه تجاوز اقدام کرد و چند صد موشک روانه سرزمین‌های اشغالی کرد، شاهد نبوده است؛ موشک‌هایی که هر کدامشان بالای 80 کلاهک می‌شد و مساحتی 40کیلومتری را پوشش می‌داد.

    سردار صفوی با ابراز اینکه "نتانیاهوی نادان، نه ملت و نه رهبر ما را شناخت."، عنوان کرد: رهبری داریم که شجاع، دانا، مهربان، دلسوز و باتدبیر است و به‌واسطه همین ویژگی‌ها طی 36 سال بعد از رحلت امام خمینی(ره)، ایشان کشتی ملت ایران را از جنگ‌های منطقه‌ای و فتنه‌های داخلی سالم به ساحل رسانده است.

    وی در ادامه انتخاب جانشینان فرماندهان شهید طی جنگ 12روزه را یادآور شد و گفت: یکی از تدبیرهای مقام معظم رهبری طی جنگ اخیر این بود که هنوز یک روز از شهادت‌ها نگذشته بود، فرماندهان جدید را منصوب کردند و با فرماندهی‌کل قوا، نیروهای مسلح کشورمان با موشک رژیم صهیونیستی و پایگاه العدید آمریکا در قطر را مورد اصابت قرار دادند.

    مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا همچنین در مورد راهبرد صهیونیست‌ها، توضیح داد: راهبرد صهیونیست‌ها تاکنون در مواجهه با فلسطینیان و ایران اسلامی غلط بوده است، چون علی‌رغم آن که 70 درصد غزه را با خاک یکسان کردند و 60 هزار نفر را هم کشتند ولی می‌بینید هنوز حماس زنده است، اما در مقابل، ارتش «اسرائیل» خسته است، زیرا 21 ماه است که در غزه می‌جنگد و این باعث شده است نیروهایی را که فراخوان می‌دهد از بازگشت به ارتش امتناع می‌کنند.

    رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید حاج قاسم سلیمانی تأکید کرد: هیچ قوم اشغالگری به‌استناد تاریخ تا آخر نتوانسته است در سرزمینی اشغال‌شده باقی بماند؛ به‌عنوان مثال، انگلیسی‌ها 150 سال بر هندوستان مسلط شدند ولی سرانجام هندی‌ها در سال 1947 میلادی آن‌ها را بیرون کردند یا فرانسوی‌ها که الجزایر را مستعمره خود کرده بودند بعد از 130 سال بالاخره مردم الجزایر بیرون‌شان کردند و همین‌طور ایتالیایی‌ها پس از 30 تا 40 سال توسط مردم از کشور لیبی اخراج شدند، آمریکایی‌ها هم پس از اشغال 20ساله افعانستان، در نهایت مردم، آنها را وادار کردند این کشور را ترک کنند بنابراین مردم فلسطین نیز مجدداً سرزمین‌های اشغالی را از رژیم صهیونیستی بازپس می‌گیرند.

    سردار صفوی با اعلام اینکه نیروهای مسلح ایران برای همه طرح‌های دشمن آمادگی دارند، گفت: صهیونیست‌ها می‌دانند هنوز قسمتی از نیروهای ما مثل نیروی دریایی و نیروی قدس وارد عمل نشده‌اند و حتی ارتش هم با همه توان وارد عمل نشده است؛ ما تاکنون چندین هزار موشک و پهپاد تولید کردیم و جای آنها هم مطمئن است، البته این نکته را هم باید گفت که انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای و ساخت موشک نتیجه فکر، اندیشه و علم بومی است به همین دلیل چنین علمی را نمی‌توانند از بین ببرند.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما