شنبه 04 مرداد 1404 - Sat 26 Jul 2025
بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
  • مکانیسم ماشه با مرگ برجام باطل شد فریب اروپا را نخورید

  • قدم زدن ظریف با داش کری چقدر برای ایران هزینه داشت

  • امام عزیز راحل فرمودند: نگذارید انقلاب اسلامی در دست نا اهلان و نامحرمان بیفتد

  • کاربست تجربه گران‌سنگ ۱۲ روز استقامت و هجوم ایران

  • مسلمانی پیشکش آدم هم نیستند!

  • آیا موج دوم جنگ جمهوری اسلامی و صهیونیست ها در راه است؟

  • از «وکالت تسخیری متجاوز» تا تسلیح حقیقی دشمن

  • ترامپ قلدری باج‌گیر است که حتی در مذاکره باید با اسلحه سراغش رفت

  • ایران نه‌تنها از آمریکا نمی‌ترسد بلکه آن را می‌ترساند/خداوند نصرت ملت ایران را تضمین کرده است+عکس و فیلم

  • روایت شهید حاجی زاده از مسیر پیشرفت در صنعت موشکی ایران/ رهبر انقلاب یک روند چند ساله جلوی چشمشان هست +فیلم

  • دسته‌گل‌های شما یکی دو تا نیست جناب ظریف!

  • بیانیه است یا دیکته اسرائیل و آمریکا؟!

  • موشک‌های ایران باعث شد اسرائیل درخواست آتش‌بس دهد+فیلم

  • مکانیسم ماشه کاغذ پاره است فریب نخورید!

  • چشم‌انداز فروپاشی اسرائیل از نگاه کارشناس پیشین بانک جهانی +عکس

  • انسجام آری؛ تسلیم خیر؛ استحاله هم هرگز!

  • خورشید در میانه آن شب طلوع کرد

  • مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی (ع) در حسینیه امام خمینی با حضور رهبر انقلاب + فیلم

  • تمجید خاص یک رئیس جمهور خارجی از رهبر انقلاب

  • مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

  • بنر پویش نه به تصادف برای استفاده پایگاه‌های خبری
    |ف |
    | | | |
    کد خبر: 404748
    تاریخ انتشار: 18/تير/1404 - 14:27

    یک سرباز مجروح زندان اوین به شهادت رسید

    سخنگوی قوه قضاییه از شهادت یک سرباز مجروح‌شده در اثر حمله اسراییل به زندان اوین و افزایش تعداد شهدای این حمله خبر داد.

    یک سرباز مجروح زندان اوین به شهادت رسید

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از ایسنا،

    اصغر جهانگیر در حاشیه مراسم گرامیداشت شهدای حمله اسراییل به زندان اوین، گفت: دشمن جنایتکار تلاش دارد با نقض آشکار تمامی اصول حقوق بین‌الملل و حقوق بشردوستانه، بی‌اعتنایی خود به قواعد پذیرفته‌شده جهانی را به رخ بکشد. متأسفانه سازمان‌های بین‌المللی در برابر این رفتارها عملکردی بی‌خاصیت داشته‌اند و همین سکوت، زمینه‌ساز ارتکاب چنین جنایاتی شده است.

    جهانگیر ادامه داد: قوه قضاییه با جدیت پیگیر این موضوع است و روند رسیدگی هم در محاکم داخلی آغاز شده و هم مقدمات اقدامات حقوقی در سطح بین‌المللی در حال انجام است. جلسات کارشناسی در حال برگزاری است تا هم خسارات مادی و هم خسارات جانی وارده به اتباع ایرانی شناسایی و برآورد شود.


    وی ادامه داد: دستگاه‌های اجرایی نیز موظف شده‌اند میزان خسارات وارده را برآورد و به قوه قضاییه اعلام کنند تا فرآیند قضایی با سرعت بیشتری دنبال شود. او همچنین از تدوین دستورالعملی ویژه برای تسهیل ثبت شکایات افراد حقیقی و نهادهای حقوقی خبر داد.

    جهانگیر تصریح کرد: پرونده شهدای این حادثه نیز در حال تشکیل است. سازمان زندان‌ها و بنیاد شهید در تعامل هستند تا اقدامات لازم برای تکمیل پرونده این شهدا و شناسایی حقوق قانونی آن‌ها انجام شود.


    وی در پایان از شهادت یکی دیگر از سربازان مجروح‌شده در این حمله خبر داد و گفت: با افزوده‌ شدن این شهید، آمار شهدای حادثه اوین افزایش یافته است. همچنین پرونده رسیدگی به جاسوسان دستگیرشده نیز در دستور کار دادسرا قرار دارد و با دستور ویژه رئیس قوه قضاییه، رسیدگی قضایی با اولویت در حال پیگیری است. اطلاعات تکمیلی در نشست خبری آینده ارائه خواهد شد.

     

    نظرات بینندگان
    نظرات شما