اف‌بی‌آی وب‌سایت معروف بازی‌های کرکی نینتندو سوییچ را توقیف کرد

جمعه 20 تیر 1404 - 16:25
مطالعه 1 دقیقه
نینتندو سوییچ / Nintendo Switch در دست
بزرگ‌ترین وب‌سایت دانلود بازی‌های کرکی کنسول نینتندو سوییچ به‌دستور مقامات دولتی بسته شد.
تبلیغات

وب‌سایت Nsw2u که یکی از معروف‌ترین سایت‌های دانلود بازی‌های کرکی برای کنسول نینتندو سوییچ است، با اقدام اف‌بی‌آی توقیف شد. گیمر‌ها در گذشته می‌توانستند به‌صورت آزادانه بازی‌ها و بسته‌های الحاقی آن‌ها را برای کنسول‌های هک‌شده یا شبیه‌ساز‌های پی‌سی از وب‌سایت مذکور دریافت کنند.

حالا پس از وارد شدن به Nsw2u، پیامی مبنی‌بر توقیف وب‌سایت به‌دستور دادگاه منطقه‌ای ایالات متحده در جورجیا نمایش داده می‌شود. در این پیام لوگوی سرویس اطلاعات و تحقیقات مالی هلند (FIOD) هم دیده می‌شود.

نینتندو از سال‌های گذشته به‌صورت بسیار جدی با وب‌سایت‌‌های بازی‌های کرکی و کسانی که قوانین کپی‌رایت را نقض می‌کنند برخورد می‌کند. RomUniverse و Yuzu از شرکت‌ها و شبیه‌ساز‌هایی محسوب می‌شوند که نینتندو از آن‌ها شکایت کرد.

آخرین اقدام نینتندو یک بند جدید در قرارداد کاربری کنسول‌های سوییچ است که به غول بازی‌سازی ژاپنی اجازه می‌دهد در صورت اجرای شبیه‌سازی‌‌ها و بازی‌های غیرقانونی، کنسول کاربران را از کار بیندازد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟

داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات

با چشم باز خرید کنید
زومیت شما را برای انتخاب بهتر و خرید ارزان‌تر راهنمایی می‌کند
ورود به بخش محصولات