«حسین جعفرنیا، عباس بیرقی فرد و حمیدرضا میرشاهی» به شهادت رسیدند
مرکز اطلاع رسانی پلیس سیستان و بلوچستان از شهادت سه نفر از مجروحان حادثه تروریستی دیروز ۲۰ تیر در چابهار خبر داد.

مرکز اطلاع رسانی پلیس سیستان و بلوچستان از شهادت سه نفر از مجروحان حادثه تروریستی دیروز ۲۰ تیر در چابهار خبر داد.
به گزارش منیبان، مرکز اطلاع رسانی پلیس سیستان و بلوچستان در اطلاعیهای اعلام کرد: در پی درگیری عوامل گروهک تروریستی با کارکنان گشت انتظامی در شهرستان چابهار متأسفانه سه نفر از کارکنان پلیس به علت شدت جراحات وارده به شهادت رسیدند که زمان و مکان تشییع پیکر مطهرشان متعاقبا اعلام خواهد شد.
در این حادثه تروریستی «حسین جعفرنیا، عباس بیرقی فرد و حمیدرضا میرشاهی» به شهادت رسیدند.
در پی درگیری عوامل خود فروخته یک گروهک تروریستی با نیروهای انتظامی شهرستان چابهار یکی از این افراد زخمی شد و یک نفر دیگر به هلاکت رسید.
مرکز اطلاع رسانی پلیس اعلام کرد که عوامل تروریستی پس از این جنایت، حین فرار تحت تعقیب و محاصره نیروهای یگان تکاوری فراجا قرار گرفتند و کنترل امنیت منطقه در اختیار پلیس است.
جانشین قلعهنویی در تیم ملی این آقا است!
طیق اعلام مهدی تاج اگر یکی از سرمربیان تاپ اروپایی برای آمدن به تیم ملی ایران موافقت کند، ظرف روزهای آینده با امیر…