توسعه خطوط تولید کولرهای گازی پربازده انتخاب

شرکت گروه صنعتی انتخاب الکترونیک آرمان خطوط تولید کولرهای گازی پر بازده را توسعه و قراردادی با سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی منعقد کرده است.

به گزارش صدای بورس، شرکت گروه صنعتی انتخاب الکترونیک آرمان خطوط تولید کولرهای گازی پر بازده را توسعه و قراردادی با سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی منعقد کرده است.

گزارش افشای اطلاعات بااهمیت گروه ب (توسعه خطوط تولید کولرهای گازی پر بازده) منتهی به سال مالی ۱۴۰۴/۰۹/۳۰ انتخاب منتشر شد.

به استحضار می‌رساند گروه صنعتی انتخاب الکترونیک آرمان در راستای توسعه کسب‌وکارو افزایش تنوع در سبد محصولات ، اقدام به سرمایه گذاری در توسعه خطوط تولید کولرهای گازی پر بازده و انعقاد قراردادی با سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی کرده است. بر اساس این قرارداد، تعویض تعداد ۱۰۵ هزار دستگاه کولر گازی فرسوده و پرمصرف با محصولات کم‌مصرف و پربازده به تصویب رسیده است. این اقدام در راستای حداکثر سازی منافع سهامداران و کاهش ناترازی و متعادل‌سازی عرضه و تقاضای انرژی و همچنین ارتقای سطح بهره‌وری انرژی در کشور انجام می پذیرد. لازم به ذکر است که نتایج عملکرد مالی و سود و زیان حاصل از این سرمایه‌گذاری پس از تکمیل مراحل اجرایی طرح و بهره برداری، به اطلاع سهامداران محترم خواهد رسید.

توسعه خطوط تولید کولرهای گازی پر بازده انتخاب

کد خبر 529440

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =