محدودیتهای رژیم صهیونیستی در مواجهه با جنگ طولانی

رژیم صهیونیستی روابط محکمی با حامی آمریکایی خود دارد، اما آمریکا شاید بسیار سریع از جنگ ۱۲ روزه اخیر عقبنشینی کرده باشد و این رژیم نمیخواست در طول یک نبرد سخت با ایران تنها بماند و این امر مستلزم آن بود که فورا به جنگ پایان دهد.
این رژیم همواره به دلایل اساسی، از جمله دلایل اقتصادی، سعی میکند یک جنگ کوتاهمدت را اداره کند؛ اقتصاد رژیم صهیونیستی در تلاش است تا از جنگ طولانی و بسیار پرهزینه غزه (که تاکنون بیش از ۶۷ میلیارد دلار هزینه داشته است) بهبود یابد.
جنگ ژوئن ۲۰۲۵ روزانه صدها میلیون دلار برای رژیم صهیونیستی هزینه داشت و هزینه خسارات مالی در اراضی اشغالی حدود ۱.۵ میلیارد دلار برآورد شده است.
به گزارش «rusi»، رژیم صهیونیستی سعی کرد اقتصاد خود را با توجه به محدودیتهای این جنگ تنظیم کند، با این حال باید بهزودی به جنگ با ایران پایان میداد وگرنه اقتصاد آن ممکن بود با یک بحران بزرگ مواجه شود.
- بیشتر بخوانید:
- کارشناس مسائل بینالملل: رژیم صهیونیستی آسیبهای حملات موشکی ایران را سانسور میکند
- کارشناس مسائل بینالملل: جنگ ۱۲ روزه نمایش اقتدار ایران بود
صهیونیستها قطعا از ۷ اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲)، زمانی که حماس و سپس حزبالله با رژیم صهیونیستی درگیر شدند، به وضعیت اضطراری عادت کردهاند.
نیروی هوایی ارتش رژیم صهیونیستی بمبافکنهای سنگین ندارد، بنابراین محدودیتی در میزان خسارتی که میتواند وارد کند، وجود دارد.
این یکی دیگر از محدودیتهای مهم در یک جنگ طولانی است و اگر جنگ ادامه پیدا میکرد، نیروی هوایی ارتش این رژیم به انواع بمبها نیز نیاز داشت.
رژیم صهیونیستی با وجود تمام کمکهای آمریکا در این زمینه، با کمبود جدی مهمات مواجه است؛ اگرچه ایران دشمن اصلی این رژیم است، اما ارتش رژیم صهیونیستی نمیتواند مهمات زیادی را صرف جنگ با ایران کند.
آمریکا نیز ملاحظات مشابهی دارد که میتواند میزان مهماتی را که میتواند به رژیم صهیونیستی تحویل دهد، به تأخیر بیندازد یا کاهش دهد و این در حالی است که ارتش آمریکا از قبل با کمبود مهمات مواجه بود.
انتهای پیام/