مصر: چالش‌های ژئوپلیتیکی تهدیدی علیه امنیت آفریقاست

مصر: چالش‌های ژئوپلیتیکی تهدیدی علیه امنیت آفریقاست

رئیس جمهور مصر چالش‌های ژئوپلیتیکی پیچیده قاره آفریقا را تهدیدی علیه امنیت و ثبات این قاره دانست.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تستیم، «عبدالفتاح سیسی» رئیس جمهور مصر در هفتمین نشست نیم سالانه هماهنگی اتحادیه آفریقا در پایتخت گینه استوایی گفت: قاره آفریقا با چالش‌های ژئوپلیتیکی پیچیده‌ای روبروست از درگیری‌های مسلحانه گرفته تا گسترش تروریسم، جرایم سازمان یافته فرا ملی به اضافه تغییرات اقلیمی.

وی تصریح کرد: تمام این چالش ها تهدیدی علیه امنیت، ثبات و رشد و شکوفایی در آفریقاست لذا لازم است ما تلاش خود را برای رویارویی با چالش‌‍‌های مزبور افزایش دهیم.

السیسی تاکید کرد: فعال سازی و تقویت سازو کارهای منطقه‌ای برای حفظ صلح و امنیت در قاره آفریقا به یک ضروت تبدیل شده‌ است.

بیشتر بخوانید

به گزارش خبرگزاری آناتولی، در حاشیه این نشست رئیس جمهور مصر با رهبران کشورهای موریتانی، گابن، رئیس شورای حاکمیتی لیبی و  رئیس جمهور سابق نیجر که از پیشگامان منطقه آزاد تجاری در قاره آفریقاست، دیدار و  با آنان درباره توسعه همکاری در بین کشورهای آفریقایی و حفظ ثبات و امنیت در این قاره گفت‌وگو کرد.

در سال 2017 نشست نیم سالانه هماهنگی تاسیس شد تا این نشست به عنوان مجمع اصلی اتحادیه آفریقا و جوامع اقتصادی منطقه فعالیت کند و  به هماهنگ سازی امور بپردازد.

در نشست پایتخت کینه استوایی، بسترهای همکاری بین کشورهای قاره آفریقا شناسایی می‌شود و سازوکارهایی برای همکاری‌های منطقه‌ای ایجاد خواهد شد.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
غار علیصدر
او پارک
پاکسان
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران
تبلیغات